Stylmartin Impact Trial

A 2012-es Stylmartin off-road programja a motoros akrobatáknak is tartogat meglepétest.
Ez az IMPACT modell, amelyet kifejezetten a triálosok számára alkottak. Az IMPACT már néhány hónapja a piacon van, és mint az összes többi off-road Stylmartin csizma, első pillantásra úgy tűnik, hogy az adott viselőre szabták. Ami a kényelmet illeti, pont ez az erőssége a márkának, hogy nem fékezés közben kell a lábbelit a szükséges mértékig „betörni”.

A gyakorló versenyzők hálásak ezért, mert a lábuk szabadon mozog, és a verseny így nem válik rémálommá.

Ezt talán úgy lehetne a legjobban érzékeltetni, mintha sícipőben kellene valakinek motorozni. Fontos, hogy könnyű legyen benne járni, és a boka minden kötöttség nélkül mozogjon. A vízállóság szintén fontos jellemző, mert a versenyek során gyakran előfordul a patak meder, mint teljesítendő szakasz. A legendás Trophy Stylmartin csizma ihlette, hogy ki tudja elégíteni a triálosok igényeit. Az IMPACT követte a sportág változásait, és a fejlődés során átemelte azokat az újításokat, amelyeknek köszönhetően a tartós igénybevételt is jól bírja. A kezdő és a profi versenyzők egyaránt megtalálhatják benne az ideális társat a versenyzéshez. Az Impact Trial anatómiai szempontból fontos helyeken biztonsági megerősítéssel rendelkezik, kivételes tapadást biztosító talppal.

A csizma lábfej része víztaszító anyaggal impregnált, három állítható csattal, melyek szükség esetén gyorsan cserélhetők. Kapható méretek 39-47-ig színe: barna. További részletek a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes