Motoros túrázóknak készített okostelefon alkalmazást a BMW Motorrad

A motorosok közösségének tagjait segítő iPhone és Android alkalmazást jelentetett meg a BMW Motorrad. Az applikáció segítségével a regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára lehetővé válik, hogy megosszák barátaikkal kedvenc szabadidős tevékenységeiket és útvonalaikat, akár valós időben is.

Az angol és német nyelven elérhető Tour Tracker alkalmazás GPS segítségével részletesen rögzíti a motorozás közben bejárt útvonalat, ami azonnal vagy akár az utazás végeztével felkerülhet a felhasználó online profiljába, ahol megosztható a BMW Motorrad Közösség többi tagjával a www.bmw-motorrad.com weboldalon.

A motorosok a megtett túrák kilométerre lebontott elemzését is megtekinthetik, a hozzáadott képek és megjegyzések pedig a geo koordinátákkal együtt eltárolódnak, így elhelyezkedésük az útvonal mentén is látható. A rögzített útvonalak természetesen nem csupán a BMW Motorrad Közösség tagjaival, de a felhasználók további ismerőseivel is megoszthatók Facebook-on, ahol a folyamatosan kibontakozó útvonalak kommentelésére is van lehetőség. A BMW Motorrad Tour Tracker külföldön automatikusan figyelmezteti a motorosokat a lehetséges roaming többletköltségről és „offline” módban rögzíti az útvonalat a későbbi feltöltés érdekében.
Az alkalmazás letöltése:


iPhone készülékre
Android készülékre

A BMW csoport több éve foglalkozik okostelefon-alkalmazások fejlesztésével, a BMW Motorrad észak-amerikai ügyfelek részére korábban segélykérő alkalmazást készített, az App Store-ban pedig a jelenleg is elérhető a BMW.tv alkalmazás vagy az Art Car kollekciót bemutató app.

A BMW személygépkocsikban megtalálható ConnectedDrive rendszer a BMW Apps segítségével széleskörű iPhone integrációt biztosít, amelyek révén a tulajdonosok autójukban is élvezhetik készülékük szolgáltatásait, köztük a webrádió használatát, közösségi média felületeket vagy naptárjukat.  Bővebb információ a BMW ConnectedDrive szolgáltatásról: http://www.bmw.com/com/en/insights/technology/connecteddrive/

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes