Szénszálas Speed Edge

A MIVV jelen lesz a 2012-es INTERMOT kiállításon és szeretné kijelölni a SPEED EDGE rendszerének jövőjét, amely legsikeresebb és leginkább keresett kipufogója. Az olasz hangtompító rendkívül modern, a teljesítmény és a fejlett technológia révén meglepetést okoz az érdeklődőknek, kaméleon szerű sokoldalúságával.

Ez lehetővé teszi, hogy illeszkedjen 360 °-ban bármire. Más szóval, ez nagyon jól működik minden motorkerékpáron. A hosszú és alapos fejlesztő munka, megérdemli a figyelmet, különösen a maxi enduro és crossover szegmensben.

Alig több mint egy év alatt ez a hangtompító lett a MIVV vezető terméke, és felhívta magára a figyelmét a legnagyobb gyártóknak is. Az európai rajongóknak 1970 óta gyárt a MIVV kipufogókat, és a tervezés valamint a gyártás területén kompromisszumok nélküli, első osztályú termékek professzionalista előállítása volt a cél mindig. A jelenlegi válságból az alkalmazott technológia és a szenvedély együttesét használja fel a cég a kitöréshez. Ennek eredményeként a SPEED EDGE egyedül álló tulajdonságait nehéz összehasonlítani más gyártók termékeivel. A rozsdamentes acél verziót fogja kiegészíteni a most megjelenő szénszálas változat. A teljes titán rendszer a versenypályára már elérhető a BMW S1000 RR és a Kawasaki ZX 10-R modellekhez. Ezeket a rendszereket kiválasztott versenyzők használják a Brit Superbike bajnokságban és a Superstock világbajnokságon.

A MIVV emellett az INTERMOT-on bemutatja más termékeit is, amelyeket már jól ismernek a rajongók:. SUONO, Ghibli, X-kúp, GP … csak hogy néhányat említsünk közülük. A MIVV standot a 6. csarnok B063-as részében találják a kiállítás látogatói. További részletek a termékekről a hazai képviselőnél állnak rendelkezésre.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes