2013-AS HONDA NSC 50 R

Az 50-es robogók európai piacán rendkívül erős a verseny. Egy robogónak sok szempont alapján kell megfelelni a vásárlók igényeinek – nemcsak a megfizethető ár, megnyerő dizájn, alacsony fenntartási költségek és jól használható teljesítmény számít, hanem a megbízhatóság, hosszú élettartam és a minőség szintén szükségesek ehhez. A fiatalok többsége a külsőségek alapján dönt elsősorban, és csak másodlagos szempont az ár.

Az érettebb korú vásárlók viszont inkább megfontoltan mérlegelik az élettartam és
praktikusság szempontjai alapján, hogy mit válasszanak (bár vélhetően a stílus náluk is fontos szerepet játszik).

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a legtöbb 50cmł-es robogó rendelkezik ezen tulajdonságok egyikével-másikával, de nem minddel. Ez az a pont, amelyben a Honda NSC50R robogója felülmúlja vetélytársait. Mindent összevetve, a Honda majd hatvanévnyi gyártásban szerzett tapasztalattal, és a motorgyártásban kifejlesztett technológiai tudással felvértezve alkotta meg az NSC50R modelljét, ami olyan megfizethető és rendkívül hatékonyan használható robogó, amely megragadó stílusával hívja fel magára a figyelmet.

Sokáig gondtalanul használható társ lesz az iskolába, egyetemre vagy munkahelyre történő ingázáshoz is.
Motor
Léghűtéses, egy hengeres, négyütemű motor, 49 köbcentiméteres henger űrtartalom.
Furat-löket: 37,8 x 44,0. Sűrítési arány:10,1 : 1. Befecskendező: PGM-FI. Teljesítmény: 2,5 kW (3 lóerő) 7000-es fordulaton. Forgatónyomaték: 3,5 Nm 6750-es percenkénti fordulatnál. Gyújtás: Tranzisztoros. Indítás: önindító. Menet teljesítmény: legnagyobb
sebesség 45 km/ó.


Méretek
Hossz:1850, Szélesség: 670 mm, Magasság:1090 mm, Ülés magasság: 760 mm, Szabad magasság: 144 mm, Tank térfogat: 5,5 liter.
Gumik
Elöl: 80/90-14, Hátul: 90/90-14.
Kerék felfüggesztés
Elöl: Teleszkópvilla, Hátul: lengővilla egy rugóstaggal.


Fékek
CBS kombinált fékrendszer, elöl 220 mm átmérőjű tárcsafék, három dugattyús féknyereggel, hátul 130 mm átmérőjű dobfék. Tömeg: feltöltve 100 kg.

Szöveg és kép: Honda Hungary

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes