Headbanger a veronai Motor Bike Expon

Az első igazi olasz Custom üzem bemutatta az összes új termékét és ötleteit kiállítási standján. Az igazi meglepetés egy új projekt volt, amit a hetvenes évek szelleme ihletett, és az akkori enduro motorkerékpárokra jellemző, 600-as hajt.  A Headbanger szereti a kihívásokat, ezért több, mint hét új motorkerékpárt állított ki, hogy az összes rajongó kedvében járjon.

A Saten készítése során is alapvető értékként határozták meg az aprólékos, gondos kidolgozást, ami eddig is jellemző volt a V-Twinekből épített custom motorjaira.

Emellett elkötelezett maradt az olyan értékekhez, mint az egyszerűség, egészséges tudatlanság (ami azt jelenti, hogy nincs elektronika, üzemanyag befecskendezés, szoftver). Megmaradt a szabadság, a hatvanas és hetvenes évekből, a zene és a puszta szórakozás. Ez jellemzi a könnyű, élvezetes motorkerékpárt, ami városi környezetben és földutakon egyaránt jó útitárs. Ezzel a nagy amerikai softail és merev vázas modellek mellé, egy határozottan eltérő technikai jellemzőkkel rendelkező motor érkezett.
A Saten egyhengeres, léghűtéses 600 köbcentis, karburátoros, elektronikus gyújtással és berúgókarral életre kelthető, 5 sebességes, kettő az egyben kipufogós motor. Paioli villákkal szerelve. Elöl 330 mm átmérőjű tárcsafék, Beringer 4 dugattyús féknyereggel, hátul 250 mm-es tárcsafék. A 17-es kerekekre 120-70-es gumiabroncs kerül előlre, és
160-60-as feszül a hátsókon Természetesen terep gumi is elfér a villaszárak, illetve a lengővilla között. A gép ülésmagassága csak 90 cm, és a súlya kevesebb, mint 140 kg. A 12 literes üzemanyagtartály nagy hatótávolságot tesz lehetővé. A kézzel készített bőr ülés, a hátsó nyers alumínium farok, a speciális Headbanger lábtartókkal, Headbanger grafikával fokozzák az összképet. A technikai és stiláris jellemzők, mint a diszkrét kormány kapcsolók teszik ezt az új modellt a Headbanger család valóban egyedi tagjává.

A Saten várható ára 9.000 € körül lesz. A cég termékeiről a www.headbangermotorcycles.com címen tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Szöveg: Buny

Kép: Headbanger

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes