Triumph Rocket III újdonságok

Roadster
Márciusban kerül a kereskedőkhöz a Rocket III Roadster. A fekete szín továbbra is domináns, de két új szín is m
egjelenik. A külcsín mellett a motoron is változtattak, és még nagyobb forgatónyomaték áll rendelkezésre a gyorsuláshoz. A 2010-ben bemutatott Rocket III alapjaira építve, alkották meg a szenzációs Rocket III Roadster-t a modell evolúció jegyében.

Az összes korábbi Rocket III hatalmas nyomatékát az erőteljes, 2294 köbcentis, három hengeres blokk adta, amelyben elektronikusan szabályozták a leadható teljesítményt.

A korlátozásnak vége, mostantól teljes mértékben kihasználható, ezt az erőt átdolgozott tengelykapcsoló révén továbbítja a hátsó keréknek. Ha eddig elég volt csak ráhúzni a gázt az előzésnél, akkor ez mostantól sokkal gyorsabb lesz, erre készüljön mindenki.


A vázhoz kapcsolódó első 43 mm-es felfordított teleszkópok és állítható hátsó rugós tagok kapcsolódnak, hogy a Rocket III Roadster a tömege és méretei ellenére agilis maradjon, és úgy forduljon, mintha sínen közlekedne. A Triumph széria felszereltségként
kínálja
az ABS-t, amelynek hatékonyságát új szenzor szabályozza. Nem maradt el a kettős fényszóró, amelyek háza fekete, mint a hűtő, légszűrő fedél, hogy az izomgép hatást fokozzák.
Touring
Az átdolgozott 2013-as Rocket III Touring már 16-os kerekeken gördül, és a kényelem
érdekében módosítottak rajta mindent.

A túra változat mindig több volt, mint az alap modellre felszerelt szélvédő és doboz rendszer. A 2007-es bemutatkozása óta összehasonlíthatatlan érzéssel ajándékozza meg lovasát, mivel alacsony fordulaton lehet siklani vele keresztül a tájon. Érdekesen ötvözi az izom motorok jellemzőit a túra komforttal. Ez a kezdetektől nem változott, idén a kényelem fokozása volt a cél.

Széria tartozék lett a krómozott bukócső, az utas háttámla, és a hozzá kapcsolódó csomagtartó. Mindezek az alkatrészek a legjobb gyári minőségben készülnek, és az utóbbi kettő gyorsan eltávolítható, ha a tulajdonosnak nincs szüksége rájuk. A kiegészítő fényszórókkal és az országútra szánt lábtartókkal még egyedibbé varázsolható a modell. Új szín a vörös-fekete kombináció és a fekete, arany-vörös művészi csíkozással.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes