Limitált szériás modellek a Triumph-tól

A 2013-as két limitált modell, a népszerű Bonneville és Speed Triple alapokra épül, amelyek többlet szolgáltatásokkal, illetve egyedi színekkel kerülnek
márciusban a kereskedőkhöz. A Triumph jelenlegi kínálata kielégíti vásárlói igényeit, de minden kétkerekű tulajdonos szeretne egy kicsit különbözni a többitől, ezért rendszeresen különleges szériákkal jelentkezik a gyár. A brit márka idei két speciális kiadása az ikonikus Bonneville és Speed Triple modellek.


Az új Bonneville SE, széria felszereltségével különböztethető meg a többi 865 köbcentis, iker hengeres márka társtól.

Krómozott alkatrészek és öntött kerekekkel kap szenzációs egyéni megjelenést. A legendás Triumph motorkerékpárokra jellemző piros váz, matt fekete tank és Cranberry vörös betétje, a vázhoz hasonló színben megfestett sárvédők vonzzák azonnal a tekintetet. A fekete szín és a króm fényszóró, az indexek és a hátsó lámpa a Thruxton-ról származik, a tartók, az utas kapaszkodó és a motor blokk, valamint a tükrök mindegyike fekete. A Bonneville SE divatos új ülést kapott exkluzív varrással. A másik különleges kiadás a Speed Triple a jelenlegi modellre épül. A nagysikerű 1050 köbcentis Triumph három hengeres motorja hajtja. A Speed Triple SE kék vázat és lengőkart, kerekeket kapott , míg a villa védők, hűtő takarók és a tank első része szénszálas borítással rendelkezik. A lámpák feletti kis idom, a has idom a hátsó ülést takaró borítás színével harmonizál. A Speed Triple SE tank padjában és tükreiben is különbözik az alap változattól. A karcsú és agresszív megjelenést hangsúlyozza a kipufogódobok hőpajzsa, a kormány, a villa hidak fekete színe. A megjelenésében átdolgozott fogaskerék, a generátor és kuplung fedél tovább fokozza ezt a hatást. Az új ülés két színű anyagból, kék varrással készül.

A Speed Triple SE matt grafit színben, matt kék csíkozással vagy kristály fehér színben, fényes kék csíkozással várja az érdeklődőket.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes