Stylmartin Denver

A Stylmartin „URBAN” kollekciójának újabb elemével ismerkedhetünk meg, amely a Seattle és a Philadelphia méltó társa. Tény, hogy a márka elsősorban a
városi motorosok igényeit kívánta kielégíteni eddig, amely természetesen a legújabb divat irányzatok követése mellett, a védelmi képesség tekintetében is megállta a helyét.

Az Urban kollekció népszerű egész Európában, a kiterjedt és változatos termék skálának köszönhetően, a motorkerékpár tulajdonosok teljes elégedettséggel hordják a lábbelit séta közben és két keréken.

A Denver megvalósításánál ellenkező irányba indultak, mint amikor az utcai lábbeli mintájára készült motoros cipőt készítettek. A Stylmartin ennél a modellnél szándékosan tér vissza a klasszikus stílushoz, amelyet hanyagolt az utóbbi néhány évben. A cipőt a legszigorúbb műszaki szabványok figyelembe vételével alkották meg, és az esztétikai megjelenés érdekében még hozzátettek egy kicsit. A puha fekete bőr használata elegáns megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor kiváló minősége garantálja rugalmasságát. A Stylmartin a cserzett nyers bőrt Olaszországban szerzi be, és Európában gyártja termékeit.


TECHNIKAI ADATOK:
Felső: puha, kikészített bőr
Bélés: vízálló és lélegző
Boka védelem: belső poliuretán protektor mindkét oldalon
Lábfej rész: sebességváltó gumi okozta igénybevétel elleni megerősítés
Rögzítés: cipzár és tépőzár
Talpbetét: cserélhető és anatómiai kialakítású
Talp: csúszásmentes gumi
Méret: 38-47
Szín: fekete

További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes