Givi XS310

Az XS310 táska az úgynevezett „cargo-bag” osztályba tartozik, ahol a sokoldalúság és a számos felhasználási terület jelentik a legfontosabb szempontokat a vásárlók részére. Tervezése során az új Outback Trekker alumínium koffer kiegészítőjének szánták, de idő közben kiderült könnyen illeszthető bármilyen szögletes dobozra, és egy praktikus vállpánttal kézi poggyászként is funkcionál. Ezekkel a tulajdonságokkal a túrázók nagy kedvencévé válhat a későbbiekben.

Ez a „Cargo-bag” része a 11 darabot számláló GIVI 2013 Xstream sorozatának. Ezeket a táskákat a racionális vonalak jellemzik, eltérnek a klasszikus táskáktól, mint amilyen a tanktáska, oldalsó táska, nyereg táska.

Az új megoldások révén növeli a helyet, és kiegészíti a hagyományos tárolókat. Mindenesetre nem nehéz alternatív megoldásokat találni felhasználására, köszönhetően a négy integrált rögzítő pántnak. Ez a „Cargo-bag” használható, mint egy zsák, vagy kényelmesen vihető kézben fogantyúval vagy a vállpánttal. A GIVI XS310 Guzy Nylon anyagból készül, poliuretán betétekkel és egy csúszásgátló alappal. Ezt vízálló cipzár és vízhatlan bélés egészíti ki az előbbieket, így akár elektronikus eszközök vagy érzékeny dolgok tárolására is alkalmassá teszi.

A komfortot fokozzák az állítható és rögzítő pántok, valamint a fluoreszkáló, sárga esővédő, amely kiváló láthatóságával növeli az aktív biztonságot. Az XS310 bővíthető táska, jól hasznosítható, 15 literes belső térrel rendelkezik. Méretek: 370 mm hosszú, 190 mm széles, a magassága 140 és 200 mm között változtatható. További információ a hazai forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes