H-D ruha kollekció 2013

A nyári hónapok és az év legjobb motoros napjainak kiélvezésében segít a Harley-Davidson új Nyári Motorosruha Kollekciója! A Harley amerikai gyökereiből kiindulva a nyári kollekció egy sor funkcionális, mégis stílusos darabot vonultat fel, hogy a motorosokat a meleg nyári hónapokban is hűvösen tartsa. A kollekció az évszaknak megfelelő könnyű öltözetet hirdeti: színes és lázadó ruhadarabok választékát kínálja férfiak és nők számára egyaránt. A kereskedésekben már elérhető újdonságoknak köszönhetően a Harley-Davidson segít kitűnni a tömegből ezen a nyáron, akár az úton, akár azon kívül.

Élvezze a nyári napsütést és az év legjobb motoros napjait az új Motorosruha kollekcióval.

A férfi motorostól kezdve, aki Harley-Davidson – módra fejezné ki magát, a női motorosig, aki stílusos és nőies darabokra vágyik, a választék már elérhető a kereskedésekben. A női Speedway Spirit darabokat a versenypálya izgalmai ihlették. A játékos, vidám és nőies vonalú kollekció merész színeket használ, innovatív csíkozással, varrásokkal és autentikus Harley-Davidson emblémákkal vegyítve.

A férfi nyári kollekció a versenyek szellemiségét idézi. A Bonneville versenyek sebessége és szívóssága által ihletett darabok mindegyike az erőt és teljesítményt hirdeti ezen a nyáron. A könnyű bőrdzsekiktől kezdve a lázadó, autentikus ingekig, a Harley-Davidson-nal stílusosan motorozhat a nyári hónapokban!

Egészítse ki a trendi Harley-külsőt nélkülözhetetlen nyári kiegészítőkkel – bukósisakokkal, táskákkal, sporttáskákkal és ékszerekkel. Tekintse meg a teljes kollekciót a honlap Harley-Davidson Motorosruha aloldalán.

Szöveg és kép: Stern Communications

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes