Steel Black Suono

Elegáns, nagy teljesítményű, teljesen sötét és rendkívül divatos motorkerékpár kipufogó a STEEL BLACK névre keresztelt ikonikus “SUONO” hangtompító család legújabb tagja. A 2007-ben bemutatott, és folyamatosan ápolt sorozat sok érdekes változatát mutatta már be a MIVV. A csiszolt “Black Satin” rozsdamentes acél test, kapott két speciálisan galvanizált véget, és ehhez méltó felfüggesztést. Áprilistól az új “BLACK STEEL” kiegészíti a jól ismert SUONO acél és a “FULL TITANIUM” változatokat, amelyek összes műszaki tulajdonságukban megegyeznek, csak a borítás anyagában van különbség.

A Suono sorozat rendkívül széles körben alkalmazható, több száz változatban kapható, és folyamatosan frissül. A MIVV a SUONO dobokat minden típusú motorkerékpárra ajánlja: sport, csupasz, túra, enduro vagy nagy robogó, bármelyiken jól mutat.

A termékeket Olaszországban gyártják, a tökéletes alkatrészek kiváló teljesítményt nyújtanak, a kipufogók a szigorú előírásokat is képesek teljesíteni (kihúzható dBkiller-rel), valamint 90 fokkal elforgatható hátsó burkolattal kívánnak többet nyújtani a konkurenciánál. A dobba épített hangelnyelő, magas hőmérsékletnek ellenálló CE-14 mikronos texturált szövetből készül, amely különösen a magas frekvenciás hangokat szűri ki. Az összeállításhoz használt AISI 304 rozsdamentes acél szegecs (4, 8 x 10) nyírási igénybevétel esetén elviseli a 7000 Nm-t, és a nyúlási ellenállása 4900 Nm, ezzel garantálja a szerkezet stabilitását minden körülmények között.. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes