A Triumph új színekkel frissít

A TRIUMPH vonzó új színekkel látta el a szezonra a Thunderbird, Tiger Explorer és a Street Triple modelleket. A Thunderbird a híres Phantom fekete és a Kaszpi-kék / Phantom fekete színekben jelenik meg, emellé érkezik a lenyűgöző láva piros árnyalat, a jég ezüst hideg vonalak tovább fokozzák a látványt. Sőt, most ezüstuszonyok is díszítik a 1600-as iker hengerest.

A lenyűgöző Thunderbird hajtómű kapható márvány ezüst, matt fekete, Jet Black
és matt Graphite Storm segíti az újonnan átdolgozott henger hűtőbordák fényes kialakítására
ráirányítani a figyelmet. Az új kristály fehér/matt grafit színű opció teszi a Tiger Explorert igazán vonzóvá. Természetesen továbbra is a választék része marad a zafír kék és a grafit. Egy dombor nyomott logó díszeleg a tartályon, ez további újdonság, amely leváltja a korábban ragasztott betűkből kíírt Triumph feliratot. Ezzel szeretnék elérni, hogy  nagy endurojuk még jobb minőséget sugározzon első ránézésre. Kalandokra éhes húga a Tiger Explorer XC a meglévő matt khaki zöld mellé kettős fényezést kap, az elegáns kristály fehér / mattgrafit kombináció mellé fényes grafit oldal borítások járnak.

A legnépszerűbb középsúlyú Street Fighter Triumph, a Street Triple – teljes átdolgozáson ment keresztül, az idei szezonra – ez nem csak a Karib-tenger kék, Phantom fekete és kristály fehér árnyalatokban elérhető, de már itt van a szemet gyönyörködtető kozmikus zöld, hogy a féktelen vezetési élményt és az egyéni jelleget a 675-ös háromhengeres még láthatóbbá tegye.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes