TRIUMPH Tridays 2013

Kilenc évvel ezelőtt Uli Brée fejében született meg a Tridays ötelete. 2013-ban nyolcadik alkalommal gyűltek össze a Trioumph márkai hívei, amely mára talán a világ legnagyobb találkozója. Idén több mint 26.500 rajongó zarándokolt el a Salzburg melletti Neukirchenbe, vagy ahogy a brit motorkerékpár rajongók emlegetik, Newchurch-be.

A színes, szórakoztató programokban nem volt hiány, talán a legkedveltebb a tavaly elindított Tridays Rumble sprint verseny és a “Jimmy Cornett és Deadmen” koncertje vonzotta leginkább a lelkes látogatókat.

A koncertek három színpadon csábították a közönséget csütörtöktől vasárnapig. Eljött a britek első osztályú „The 2men” duója, hogy a közönség nevető izmait se kíméljék a szervezők. A motoros programokat kedvelők a stunt bemutatót tartó Kevin Carmichael és Dirk Manderbach bemutatójában lelhették örömüket. Éjszakára a „tűzművészek” bemuatóját évezhették a jelen lévők.  Az első nagy esemény péntek este volt, amikor a találkozó tiszteletére készített egyedi motorról lehullott a … fadoboz. A Marcus Walz Triumphokra szakosodott építő mester kezei alól, idén egy Speed Triple 1050 legújabb generációs modelljének átépítése került ki.

Mark Walz saját kézírásával dedikálta a Speed Triple-t, így téve egyedivé a motor világpremierjét. lőször tavaly mutatkozott be a legbátrabbak versenye, amit a pályán szombat délután rendeztek: A TRIDAYS Rumble résztvevői a sprint versenyen durva körökben, ember ember elleni küzdelemben tették próbára tudásukat és kitartásukat. Ez a látvány mágnesként vonzotta a látogatókat, a közönség egy-egy bátor manőver láttán hangos tapssal és éljenzéssel jutalmazta a 14 amatőr versenyzőt. A boldog és jól megérdemelt győztes Denis Birrer Svájcba vitte el a trófeát LSL Scrambler Triworx gépével.

Szintén ebben az évben a Tridays előtt is voltak már érkezők. Június 16-tól a Triweek felé vezető utat ágyazták meg a szervezők, a környéken szervezett motoros túrákkal, klub esteket idéző szórakozással mérték fel, egy hosszabb rendezvény iránti érdeklődését a márka híveknek. A Tridays-en való részvétel árát úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának leginkább megfelelő csomagot. Ez tartalmazta a két éjszakára szóló szállást, a rendezvény helyszínekre a bejutást, a túra vezetést, a pólót, az eső ruhát, így az élmény mellé tárgyakat is kaptak, amelyek emlékeztetik majd a megjelenteket a felejthetetlen élményekre. További fényképfelvételek a TRIUMPH Tridays 2013-ról, a hivatalos honlapon láthatóak.

Aki ezek után olthatatlan vágyat érez, arra, hogy a Triumph motorosok mekkájába Newchurch-be zarándokoljon, annak meg kell várni a következő Tridays-t, amit 2014. június 19-22. között rendeznek majd. Június 15-től a Triweek már várja a megszállott rajongókat, Rock’n’Rumble 2014-ben! Ahogy a márka hazájában mondanák: See you in Newchurch!

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes