Már kész!

A jó idő megérkeztével, motorosok százai fejében fogalmazódik meg a gondolat, hogy “menni kéne”. A magunkkal vitt poggyász elhelyezése nem okozott fejtörést a GIVI tartozékokkal, melyeket mostantól már a vadonatúj BMW R1200GS-hez is kínálnak. A nagy endurok királynőjeként számon tartott motornak nagyon szép külsőt rajzoltak a mérnökök. Ismét sikerült a német legenda történetének újabb lökést adni, és továbbra is a legkelendőbb motorkerékpár ebben a kategóriában. A motor jelentős változáson ment keresztül, hiszen ez az első vízhűtéses boxer motor!

A GIVI mindig támogatta a BMW R1200GS tulajdonosokat egyedi kiegészítőkkel, már az első 2004-es modellhez is voltak alkatrészeik, majd az évek során egyre komplettebb szetteket kínáltak ehhez a típushoz az igények kielégítésére.

 


A 2013-as verzió minden bizonnyal nagy hatással lesz a tulajdonosokra, és annak érdekében, hogy még elégedettebbek legyenek motorjukkal, egy sor felszerelés már most a rendelkezésükre áll. Persze ez a leltár nem teljes, lesz még újdonság, jelenleg tesztelés alatt van a kiegészítő halogén fényszóró, ha megfelelő elérhető lesz a kereskedelmi hálózaton keresztül.

Nézzük mit kínál a Givi ehhez a motorhoz:
OBK37A
TREKKER OUTBACK SIDE  Két alumíniumból készült oldal doboz, amelyek fedele levehető, két méretben 37 és 48 literes űrtartalommal kínálja a Givi.
PL5108CAM t
artókonzolok az aluminium oldal kofferek felfüggesztésére szolgálnak. Innovatív Monokey-Cam Side rendszerrel lehet csatlakoztatni a dobozt, 18 mm átmérőjű acélcsőből készül a keret, amely széles alátámasztást tesz lehetővé, és növeli a csomagok stabilitását.


D5108ST SCREEN. Ezt a szélterelőt az eredeti tartóra felhelyezve a gyárinál 17 cm-rel magasabb extra védelmet élvezhet a vezető (magasság:550, szélesség 445 mm).Alternatív megoldásként sport változatban is rendelkezésre áll a D5108B kódjellel ellátott alkatrész.
A láthatóságot növelő WP407 ROLLER BAG, egy új 30 literes vízálló táska, amely vállpánttal rendelkezik, és két rugalmas hevederrel rögzíthető a motorkerékpáron.
S350 TREKKER külön kapható hevederek, fém biztonsági csattal, 1700 mm
hosszban, hogy tartsák a 100 kgos maximális terhelhetőséget.


SRA5108 HÁTSÓ TOP CASE. szálcsiszolt aluminium konzol, amelyre a MONOKEY rendszerű kofferek illeszkednek.
BF11 FLANGE a GIVI tanktáska rendszerek alapja, amellyel rögzíthető a sokoldalú XS308 MODE, amely követi a tartály kontúrját, és a külső zsebeket lecsatolva övtáska
funkciójuk kerül előtérbe.


Szöveg: Buny
Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes