Ez határozza meg a tempót

Mint a hegymászók, akik egy nyomon haladnak a hegyi ösvényen, úgy tervezi az új termékeket a GIVI kutatás-fejlesztés részlege, hogy innovatív műszaki megoldásokkal álljanak elő. A legutóbbi motor kiállításon, a 2008-ban indított mezsgyén halad tovább, amely kivehető áll résszel és kettős homologizációval rendelkezik. Ennek köszönhetően mint  jet, és mint teljes sisak is használható.

A sisakot a túrázóknak ajánlják, akik rövid hétvégi utazások helyett jobban kedvelik a hosszú kalandos utazásokat.

Elegáns megjelenésével, technikai részleteivel, az X.01 Tourer letisztult héj formájával, és az off-road világra jellemző kialakításával bizonyára az enduro tulajdonosoknak is alternatíva lesz. A moduláris sisak első ránézésre felismerhető az első „spoiler”-ről, ez könnyen eltávolítható, és nem zavarja a nagy légbeömlő nyílást a sisak tetején.

A kifinomult és áramvonalas áll részt egy gyors kioldó szíjjal el lehet távolítani, és az X.01 Tourer-ből máris egy jet sisak lesz. A jó megjelenés megtartása, és sisak zajának csökkentése érdekében a rögzítési pontokat különleges kupakokkal lehet eltakarni. Két színben, divatos grafikával, jó szellőző rendszerrel, szép kidolgozású belső béléssel, integrált napellenzővel, valamint Pinlock előkészítéssel készül. Mindezek a tulajdonságok teszik az X.01 Tourert emblematikus GIVI termékké.  


Tulajdonságok: Kettős szabvány megfelelés, mint teljes és jet sisak. Tömeg: 1600 + – 50 gr.
. Bélés: teljesen kivehető, antiallergén szövet. Szíj: mikrometrikus. Szellőzés: négy frontális légbeömlő (kettő a sisak tetőn, és kettő az áll részen), hátsó elvezetők. Tartozékok: sisak zsák. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny
Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes