MIVV Suono Steel Black Ducati Hypermotard

Két kipufogó variációt készített a Ducati 2013-as Hypermotardjára a MIVV, hogy még látványosabbá tudják tenni a tulajdonosok motorjaikat. A legújabb SUONO STEEL BLACK és GHIBLI verziókat illesztettek a programba. A MIVV 1970 óta gyárt kipufogódobokat, ezáltal kiváltságos helyzetben van a piacon, ismeri a gyári dobokat, így nem nehéz izmosabb és szebb kipufogót tervezni, mint a hagyományos.

A megszerzett tapasztalatok alapján, olyan “nehezen illeszkedő” motorokra, mint a 2013-as Ducati Hypermotard is képesek újdonságot kínálni, amivel a motorkerékpár nem csak az úton szórakozási
eszköz, hanem a garázsban is, ahol ügyes kezű gazdik szerelik fel a speciális kiegészítőket.

A vizsgálatok és a finomhangolás elvégzése után kiválasztottak két változatot, amelyet ehhez a motorhoz készítenek majd. Az örökzöld SUONO hangtompító két változatban teljesen fekete fényezett kivitelben, illetve carbon végekkel időtlen klasszikus INOX változatban kerül a polcokra. Az esztétika fontos egy ilyen kiegészítőnél, de ennél még fontosabb, hogy a SUONO növeli a teljesítményt is. Az L-twin Testastretta 2,2 lóerővel erősebb 8200-es fordulaton, és 2,2 Nm-rel nagyobb nyomatékot szolgáltat. Párja a GHIBLI kipufogó minden bizonnyal az extrém és merész tulajdonosoknak lesz vonzó. INOX vagy exkluzív, “teljes titán” verzióban lesz kapható. A szakértő hegesztési munka figyelemreméltó, és nem csupán a megjelenés szempontjából fontos, a felszerelésével csökkenthető a motor tömege, hiszen a dob csak 3 kg! Sajnos van egy hátránya a kollekciónak, a kipufogó felszerelésével a jobb oldali táska nem használható. Ezért inkább olyanoknak ajánlják, akik nem túrázásra használják a Ducatit.

Ezek a kipufogók részei a MIVV SPORT kollekciónak, rendelkeznek az összes engedéllyel, és könnyen szerelhetőek (slip-on típus). További információkkal a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV  

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes