Lime Party 2013

Ismét eltelt egy év, misem bizonyítja ezt jobban, mint a zöld-feketébe öltözött Hungaroring. A tavalyi létszámhoz képest sokkal többen látogattak ki, hogy a pályán körözzenek, vagy csak együtt legyenek a márka társakkal. Valahogy sokkal gördülékenyebben ment minden, nem voltak hosszú sorok sem a regisztrációnál, sem a „Limeonádé”-nál.

A szervezők előre felhívták a figyelmet, hogy csak Kawával, és teljes bőr szerelésben lehet a pályára felmenni, ellenőrizték is folyamatosan a védőeszközök meglétét.

Semmilyen fennakadás nem volt tapasztalható a felhajtás és lehajtás során, pedig a szervezők kevesebben voltak, mint ez előtt. Újdonság volt a Big Bang szerviz kitelepülése, a rövid műszaki ellenőrzés során a tulajdonosok képet kaphattak motorjuk állapotáról, sz importőr kérdőív kitöltés révén jutott információkhoz a felhasznált alkatrészek, illetve szervizek területéről, amelyért cserébe zenei CD-t lehetett kapni.

A KawaKhana pályán az ügyesség került előtérbe a Rili Club jóvoltából, itt bárki tesztelhette motoros képességeit. Természetesen az instruktorok maguk is bemutatták, hogyan kéne ezt a pályát könnyedén teljesíteni motor mérettől
függetlenül. Az idei modellek mellett a használt motorok is külön helyen kellették magukat. A pályán megfáradt motorosokat forró babgulyás várta, a sörpadokon falatozás közben miről folyhatott volna a beszélgetés, mint a Kawasakiról, a pályáról.

Aki csatlakozni kívánt a motorok regisztrációs díjának csökkentését célzó kampányhoz, az italos pult mellett elektronikusan regisztrálhatott. A jelenlévők között feltűnően sok hölgy motoros volt, akik saját motorjukkal próbálták ki magukat a Hungaroringen. Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy a motorosok között a Kawások az egyik legösszetartóbb társaság, erre jó példa, a sok magyar motoros mellett, a szomszédos Szlovákiából érkezett látogatók száma. További bizonyítéka a „zöldek”-hez tartozáshoz, hogy mindenki az „alkalomnak megfelelő öltözetben” Kawasakis vagy Ninja-s pólóban masírozott le-föl a boksz utcában. A cruiser rajongókat a Vulcan Klub képviselte, hogy a sebesség imádó ZX rajongók mellett, a márka másik szegmense se maradjon ki a nyár búcsúztatóból.

Ahogy sötétedni kezdett, úgy fogyott a társaság, a szervezők nem panaszkodhatnak, az időjárás kedvezett, a jelen lévők létszáma felülmúlta az elmúlt évit, remélik ez a növekedés az eladási statisztikában is jelentkezik majd. További képek a Galériában.

Szöveg és kép: Buny

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes