A HARLEY-DAVIDSON 2014-ES MODELLJEI

A Harley-Davidson bemutatta 2014-es évjáratú sorozatát, amely a RUSHMORE PROJEKT keretén belül hét Touring, Trike és Custom Vehicle Operations (CVO) modellt foglal magában.  A Harley-Davidson ügyfélközpontú hozzáállásának köszönhetően minden szempontból javult a motorozás élménye. Az intenzív, négy éves termékfejlesztési program csúcspontjaként a RUSHMORE projekt olyan úttörő technológiai és tervezési újításokat ért el, amelyek új szintre emelik a túramotorosok elvárásait, beleértve a GPS-navigációval felszerelt Bluetooth-képes Boom! Box infotainment rendszereket, a Daymaker LED elülső lámpákat, a splitstream szellőzőkkel felszerelt új fejidomot és a Twin-Cooled (ikerhűtéses) nagy teljesítményű Twin Cam 103 erőátvitelt.

A RUSHMORE projekt a Harley-Davidson olyan termékfejlesztési eljárása, amelynek hajtóerejét elejétől végig a fogyasztók adták„, nyilatkozta Scott Habegger, a Harley-Davidson tervezési igazgatója.

Sohasem volt igazabb a kedvenc mondásunk, miszerint a Harley-Davidson cégnél a motorosainkkal közösen utazunk. Együtt, egymásért küzdünk, s ennek eredményeként egyedülálló motorokat kínálhatunk 2014-ben is” – tette hozzá Scott Habegger. A Harley-Davidson 2014-es további újdonsága a korlátozott számban gyártott CVO Softail Deluxe, az új stílusba öltöztetett Dyna Fat Bob, valamint a Sportster modelleken – az Iron 883 kivételével – újonnan bevezetett ABS (blokkolásgátló fékrendszer). A teljes termékskálára kiterjedő további fejlesztéseivel a Harley-Davidson készen áll arra, hogy 2014-ben is Amerika vezető motorgyártójává váljon.

RUSHMORE projekt


A Harley-Davidson új szintre helyezi az úton repesztő túramotorosok elvárásait a
RUSHMORE projektnek köszönhetően, amelyet motorosaink és dolgozóink visszajelzései alapján dolgoztunk ki. A RUSHMORE projekt kifinomult technológiát, izgalmas teljesítményt és lenyűgöző stílust kínál, amelyek együttesen újjávarázsolják a Harley-Davidson Touring és Trike motorokat. Ezek a fejlesztések négy, ügyfél centrikus kategóriába sorolhatók:
1.Vezérlés:
A motorosok magabiztosságát növelik táplálják a továbbfejlesztett Daymaker LED vagy Dual Halogen fényszórók, az ABS rendszerű Reflex kapcsolt fékek, a Twin-Cooled (ikerhűtéses), nagy teljesítményű Twin Cam 103 és a nagy teljesítményű Twin Cam 103 erőátvitelek.
2. Infotainment (információ és szórakoztatás): Az új, színes képernyős Boom! Box
infotainment rendszerek minőségi hangélményt, Bluetooth kapcsolatot, hangfelismerést, text-to-speech technológiát, GPS navigációt kínálnak, valamint egyetlen modulban támogatják az intercom és a CB kommunikációt.


3. Tapintás: Az új splitstream szellőzőkkel felszerelt Batwing (denevérszárny) fejidomtól a kifinomult utasülésig az aerodinamika és az ergonómia párosításával növeltük a kényelmet.


4.
Stílus:
Számos komponens formáját és funkcióját megjavítottuk– beleértve az átalakított Tour-Pak csomagot, és az oldaltáskákat a kényelmes One-Touch tervezési elemekkel, a karcsúbb sárvédőkkel, a könnyebb öntött alumínium kerekekkel és az intuitív kézi vezérlőelemekkel.  A 2014-es évjáratban a RUSHMORE projekt fenti újításai a következő Harley-Davidson modelleket érintik: Road King Classic, Street Glide, Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited, Tri Glide Ultra Classic, CVO Ultra Limited és CVO Road King.

A Fat Bob modell Dark Custom stílusát a Harley-Davidson úgy varázsolta újjá , hogy az magabiztos tekintélyt sugározzon. A főbb újdonságok közé tartozik az új, vágott, hátsó sárvédő a süllyesztett ikergyűrűs LED hátsó fényszóróval. Minden porcikájában a fekete veszi át a króm helyét, az erőátvitelt és a légszűrő fedelét, a hátsó rugóstag-burkolatot és az alsó-felső villahidakat, az elülső fényszórót, konzolt és az akkumulátorfedelet is beleértve. Az alumínium keréktárcsákat fekete porfestéses bevonattal, valamint lézer gravírozott Harley-Davidson logóval és peremcsíkkal díszítettük. Az önbizalmat sugárzó ABS (blokkolásgátló fékrendszer) a 2014. évjáratú Sportster termékskála egészében elérhető (kivéve az Iron 883 modellt). A Sportster sorozat emellett új kézi vezérlőelemeket és fékalkatrészeket, javított szerviz hozzáférést és H-D Smart Security (intelligens biztonsági) rendszert tartalmaz, távvezérlésű, érintés mentes biztonsági berendezéssel.

A korlátozott számban gyártott 2014-es CVO sorozatba tartozik az új CVO Softail Deluxe modell, mely egy prémium custom túramotor, leszerelhető plexivel és GPS navigációval, Daymaker LED fényszórókkal, leszerelhető oldaltáskákkal, s a modell magától értetődően büszkélkedik a merész színezéssel és a tekintélyes 110-es Screamin’ Eagle erőátvitellel, amely mindig gazdagította a CVO programot. A CVO Road King és a super-premium CVO Ultra Limited új jellemzőkkel és a RUSHMORE projekt továbbfejlesztett elemeivel büszkélkedik. A merész CVO Breakout Softail chopper három, új, lenyűgöző színezési sémával gyönyörködtet.  A Twin Cam 103 erőátvitel mostantól a Harley-Davidson összes Dyna and Softail  modelljének alapfelszerelését képezi.

Szöveg: Stern Communications

Kép: Harley-Davidson

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes