Egyedi darab a WalzWerktől

A TriDays alkalmából minden évben meghívnak egy neves építőt, aki egyedi motorkerékpárjával megörvendezteti az alpesi kis faluban összesereglett motorkerékpár fanatikusokat. Az idei 26500 regisztrált látogatóval megtartott
rendezvényen számos szórakoztató műsor mellett az egyik legfontosabb esemény a péntek esti nagy színpadi látványosság volt, melynek keretében leleplezték le, az erre az alkalomra készített egyedi Triumph motorkerékpárt.

Marcus Walz Tridays13 munkája volt a fő attrakció. A teljesen új, 1050 köbcentis Speed Triple felhasználásával készült alkotás, bővelkedik az egyedi alkatrészekben, melyek igazán különlegessé teszik ezt a motort.

A titánból készült kipufogót Akrapovic szállította, a villa és a rugózó elemek az Öhlins-től érkeztek, az OZ könnyűfém felnin 190-es méretű Metzeler RaceTec3 abroncs feszül. A kormány, a konzolja és a lábtartók az LSL-től származnak, a fékek Brembo feliratot viselnek. A 140 lóerős teljesítményhez 174 kg tömeg társul, amelyet a könnyűfémből készült tanknak, az Alacantra ülésnek, és a szellős hátsó vázra szerelt idomnak köszönhet, ez utóbbi tovább fokozza a hatást.

További szép megoldás a tank rögzítése, a lánckerékvédő és a villa hidak, melyeket alumíniumból, marással állítottak elő. Ezek az apróságok teszik igazán különlegessé Marcus Walz átalakítását. A motorkerékpárt a Glemseck 101-Event, a BikeWeek Faak am See alakalmával is láthatták az érdeklődők, majd legközelebb a hamburgi, dortmundi, lipcsei, müncheni kiállításokon vehetik körbe újra a látogatók.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes