A kis DUKE “felnőtt” kipufogóval

Az új 125-ös Duke annyira jól sikerült, kis hengerűrtartalma ellenére, hogy a MIVV úgy döntött kifejleszt ehhez a típushoz egy három részből álló hangtompító kollekciót. A sportos GP, SUONO és GHIBLI különböző kivitelei között választhatnak az érdeklődők. Ugyanez a kipufogó tökéletesen illeszkedik a 200-as változathoz is.

A MIVV időt és energiát nem kímélve vetette bele magát a munkába, hogy a KTM fiatal motorosai, is méltán lehessenek még büszkébbek motorjukra.

A gyártói tesztek igazolták az elképzeléseket, a kifinomult, négyütemű, egyhengeres üzemanyag befecskendezéses motor nagyobb nyomaték és teljesítményt mutatott. Minden örömét meglelik, akik kedvelik a sebességet és rajonganak kifinomult technika és kiváló minőségű utángyártott megoldások iránt. Ami a 125-öst naggyá tette, az igaz a 200-as változatra is.

Három változatban kapható: a teljes kipufogórendszer rövid sportos GP hangtompítóval szénszálas, titán vagy acél fekete színben, az örökzöld SUONO rozsdamentes acél változatban, szénszálas végződéssel és acél fekete színben, és végül a GHIBLI rozsdamentes acélból. A felvételek magukért beszélnek: mindegyik verzió hozzátesz valamit a motor esztétikájához. Teljesítmény tekintetében mind a három egyenértékű.

A mért eredmények alapján a görbék meglehetősen hasonlítanak egymásra, és a középső fordulatszám tartományban növekedett a nyomaték és a teljesítmény. A régebbi évjárattal rendelkező (2011-től)125 Duke tulajdonosok is gond nélkül felszerelhetik a kipfufogókat. További információkkal a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes