Triumph Bonneville T 100 Special Edition

A Triumph a modern klasszikus sorozat új elemeként 2013. November 5-én a milánói kiállításon mutatja be a közönségnek, új Bonneville Special Edition modelljét.  A Bonneville Special Edition az 1982-es T140 TSS-re emlékeznek ezzel a kiadással. A fekete és ezüst elemekkel megjelenő motoron fekete a benzin tartály és az oldalsó fedelek, a tankon kézzel húzott arany csíkozás díszeleg.

Az  első sárvédőn az ezüst alapon fekete középső festés látható arany szegéllyel, az ülés végén arany felirat mutatja büszkén a gyártót.

A Special Edition fekete olajhűtővel és más modellekről már jól ismert alkatrészekkel készül. Ilyen a króm utas fogantyú, fekete tükrök, a csiszolt felületű alumínium tengelykapcsoló borító, meghajtó fogaskerék ház, generátor és szelep fedél. A retro hangulatot sugárzó Bonneville Special Edition után érdeklődő vásárlóknak további információval novembertől áll rendelkezésre a hazai kereskedő. A ” Vissza a jövőbe ” szlogen jegyében , a brit hagyományt népszerűsítő Triumph Modern Classics sorozatban szereplő motorok 2014-ben új színekkel és jobb „hangzással” jelentkeznek majd.

Az átdolgozott Bonneville , Bonneville T100 / T100 Black, Scrambler és Thruxton már bemutatásra kerültek szeptemberben.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes