Moto Guzzi napok

Már elmúlt egy hónap, szeptember 15-én, több mint 5000 Guzzi szerelmes adott találkozót egymásnak Mandello del Lario-ban, hogy részt vegyenek az első Moto Guzzi Open House rendezvényen. A változatos programok mellett a gyár nyitott kapukkal, hogy a fanatikusok felfedezzék.

A múzeum és a szélcsatorna többek előtt már ismert volt, de a motor és a jármű összeszerelő sorok között is körül lehetett nézni. Aki olthatatlan vágyat érzett valamilyen ereklye vásárlására, az a jól felszerelt boltban az új, 2014-es ruházati kollekcióból válogathatott. Pénteken, az első napon a külföldi motorosok érkezése, vonta magára a figyelmet. A hívők nagy számban érkeztek Németországból , Ausztriából, Svájcból, Franciaországból , Belgiumból és Hollandiából. A tömegben egy ausztrál házaspár természetesen nem maradt észrevétlen – repülővel érkeztek – Queensland-ből , míg a legtávolabbról két keréken érkező résztvevő egy California 1100 nyergében Örményországból motorozott el Olaszországig. A teszt túrákra jelentkezők az új California 1400 Touring és a Custom verzióját, próbálhatták ki, de a V7-es sorozat is nagy sikert aratott. Szombat reggel a regisztráció kezdetekor hosszú sorokban várták, hogy sorra kerüljenek és időpontot kapjanak teszt vezetésre. A Comói-tó környékén több mint 250 teszt túrát teljesítettek a nap végére, összesen 4000 km-t megtéve.

Jacopo Ghislanzoni festőművészt szívélyesen fogadta a közönség, miután júliusban bemutatott ” Lido di Mandello ” kiállításának képeiben a Guzzi és Mandello 1921-2013 közötti történeteit mutatta be, az üzem és másik 14 soha nem látott festményen. Ezeket a gyárhoz köthető események és személyek ihlették, ami mindig is jellemezte a történelmet és a Sas emblémás gyártót. Este Riccardo Mariani, Mandello polgármestere, üdvözölte a Guzzistákat , és tűzijáték show köszöntötte az egybe gyűlteket. Vasárnap a búcsúzásé lett a főszerep, a Carlo Guzzi Motoclub elnöke, Sergio Greppi , a találkozó szervezője megköszönte az önkéntesek munkáját, valamint Mario Arosio, a Moto Guzzi World Club elnöke is köszönetet mondott a motornak, amely olyan erőt képvisel, ami összehozta Mandelloba a Guzzisokat.

A Moto Guzzi Open House esemény nem fog megállni az első alkalomnál, további folytatás várható, amire szeretettel várják a gyárban, a múzeumban és a boltban az ide látogató Sas emblémás motorok iránt érdeklődő motorosokat.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes