Crazy Bat

Crazy Bat, ezt a nevet adta egyedi átalakításának Jürgen Schnaller tiroli Triumph kereskedő. Az egyedi megoldásokban bővelkedő Speed Triple valójában azért jött létre, hogy megmutassa mit lehet kezdeni egy csupasz Triumph motorral. Az „őrült denevér” nem csak a tank festmény miatt kapta nevét, a létrehozása során folyamatosan az a cél lebegett az alkotók szeme előtt, hogy a modellből megszokott átépítéseken túl mutasson a végeredmény.

A matt fekete Zard kipufogó (Olaszország), jól illeszkedik a fekete festéshez és a narancs színű csíkozáshoz. A narancs szín fontos eleme a kialakításnak, a víz csövek (SAMCO / England), és a fék vezetékek is ilyen színben pompáznak. A fejidomot a narancs plexivel a Zero Gravity (USA) készítette, a fekete kormány a Gilles Tooling -tól (Luxemburg) érkezett. A lábtartókat az ABM-től rendelték (Németország), az indexek, rendszámtartó és a kuplung és fékkar Rizoma gyártmány (Olaszország), ahogy a hullámos Braking féktárcsák is.

A műszerfal HM Quickshifters-Dashboard termék (Anglia), a kerekek a Kineo-tól származnak (Olaszország), a nemzetközi beszállítói mezőny alkatrészeiből összeállított “repülő egér” összképére a MAWI (Weeberg-Ausztria) teszi fel a koronát az egyedi ülés kialakítással. Aki úgy érzi fel kell keresnie a mestert, Jürgen Schnaller a Bundesstrasse 5. alatt található Ausztriában Kolsass helységben, vagy virtuálisan a www.triumph-tirol.at honlapon érhető el.

Árak az egyedi igények alapján, és a közösen kialakított terveknek megfelelően a megrendelővel egyeztetve kerülnek kialakításra. Kíváncsi lennék mennyivel fogyna jobban ez a modell, ha gyárilag hasonló kialakítással érkezne a
kereskedésekbe.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes