MIVV dob az új CB 500-ra

A Honda idén kihozta új fél literes CB modell családját. A MIVV-nek több sem kellett, hogy meglássa a kihívást, és egy sorozatot készített az eredeti kipufogó helyére. Különböznek megjelenésben és teljesítményben, hogy aki nem a sportos modellt választja, hanem megelégszik az A2 vezetői engedély kategória határát kihasználó 48 lóerős F családtaggal is, az ne azt jelentse, hogy le kell mondania az egyedi megjelenésről.

A megfizethető kategória egyben azt is jelenti, hogy a testvér modellekhez képest maradhat némi árkülönbözet a zsebben, amihez az alacsony üzemanyag fogyasztás még spórol egy kicsit.

Mindez enged némi teret a tuningnak, amire az első választ az olasz kipufogó gyártó a krómozott eredeti cső helyére illeszthető dobokkal adta meg. A Honda soros kéthengeres motorja elég élénk, de a MIVV hozzátett még egy kicsit az alacsony fordulatszám tartományban. A GHIBLI kanyargó vonalvezetése, jó benyomást kelt. Rozsdamentes acélból hegesztett dobja végéből a zajcsillapító kivehető. A rövid GP, a legsportosabb és tömörebb a három közül. A kibővített fúvókák révén fokozza a teljesítményt.

A középső szénszálas borítású részt rozsdamentes acélból készítik szál csiszolt kivitelben, amely egy különleges galvanizáló eljárás végén nyeri el fekete színét. A Suono STEEL BLACK , a legújabb és a legnépszerűbb MIVV kipufogó az utóbbi időben. Minden szatén fekete színnek van alárendelve, a rozsdamentes acélt horganyzással színezik. A carbon végek, és a szegecsek adják az igazi karakterét ennek a verziónak. A teljesítmény és a nyomaték értékek növekedtek, a GP-vel a csúcsteljesítményt alacsonyabb fordulatszámon éri el az erőforrás és kiváló súlycsökkenés társul mellé.

A GHIBLI egyszerűségével, a Suono sokoldalú előadó művészként képviseli a MIVV minőséget a sportos GP-vel karöltve. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes