Stylmartin újdonságok

Két új termékkel érkezett Kölnbe az olasz gyártó, meghagyva az utat, hogy otthon, Milánóban leplezze csak le teljesen következő évi újdonságait. Az egyik tavaly mutatkozott be a milánói kiállításon a stílusos Oxford, de az új színre mostanáig várni kellett. A filozófia már jól ismert a márkánál, a stílus és a
technikai részletek a lehetséges legjobb módon kell kiegészítsék egymást.

Mindegy, hogy robogón vagy motoron használjuk a lábbeliket, mindkét esetben szükséges a megfelelő védelem a víz és a sérülések ellen.

Ugyanakkor a cipő legyen kényelmes, egy pillantásra kitűnjön, hogy elegáns. Ez utóbbira kiváló példa az angol klasszikus cipőket idéző modellje. A Stylmartin sokoldalúságának köszönhetően a motorkerékpáros lelket és a klasszikus torna cipők stílusát ötvözi másik újdonságuk. Első ránézésre látszik a minőségi bőr használata, a hőkezelés hatására elszíneződött részek adják egyediségét, és jellegzetességét. A Stylmartin régi logójával és a cipőfűző vezetésére használt klasszikus fém betétekkel még inkább a torna cipők világát idézi.

Emellett természetesen lélegzik, és a felső rész vízhatlan, a bokánál megtaláljuk a protektort is, a talp csúszásmentesen kialakított gumiból készül. A lábfejnél a váltókar gumija által okozott elszíneződések és dörzsölések elkerülése érdekében megerősítést kapott. Kapható méretek: 39-46, szín: fekete. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes