Stylmartin Stone

Ez az örökzöld a Stylmartin-tól 2014-ben is a program része marad. A Touring széria részét képező lábbeli három változatban kapható, így a férfiak és nők is egyaránt válogathatnak ízlésüknek megfelelőt a kínálatból. Közös jellemzőjük az olajálló és antisztatikus gumitalp, a 37-es mérettől induló kínálat, valamint a teljesen vízlepergető külső, és végül, de nem utolsósorban , a sokaknak tetsző sarok feletti fényvisszaverő betét.

A versenytársaktól a megjelenés, a csizma felső szerkezete, és a zárás különbözteti meg. Mindezek az elemek döntő tényezővé lépnek elő, amikor a motorosok ezt választják egyéni ízlésük és kényelmük szempontjait figyelembe véve.

A Stone alapmodell egyszerű vonalakkal és sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik. A felső rész a víztaszító bőr és Cordura keveréke, a boka védőt belül helyezték el, és a sebességváltó karnál megerősítették a felső részt. Cipzár és tépőzár gondoskodik a rögzítésről és zárásról. A Stone Laces egy túrabakancs, ami kiválóan alkalmas a városi ingázásra , és a kirándulások alkalmával is jó szolgálatot tesz egy robogó vagy csupasz motorkerékpár nyergében ülve. A merész megjelenés kényelmes viselettel párosul, hogy a gyaloglás se legyen kényelmetlen benne.

A felső teljesen vízhatlan bőr és Cordura összetételű, a belső boka védő és sebességváltókarnál a felsőrész megerősítése itt is megtalálható. Stone Comfort modell az igazi túra lábbeli. Cipzáros, tépőzáras rögzítése kényelmesen, könnyen kezelhető, a felső teljes vízhatlan bőr és Cordura kompozit, a külső boka védők szén szálas anyagból készültek.. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes