Az új Thunderbird generáció

Az új Thunderbird Commander erős és dinamikus 1699 köbcentis motorjával, erőteljes megjelenésével felülmúlja a várakozásokat a Custom Cruiser osztályban. A nagy, soros, két hengeres motorja a világon egyedül álló, a DOHC négyszelepes erőforrás 94 lóerőt ad le 5400 fordulaton, és nyomatéka 151 Nm 3550 fordulatszámnál, ezt a hatalmas erőt fogas szíj viszi át a hátsó kerékre.

A szuper széles 17 colos gumikhoz új felfüggesztés geometriára volt szükség, hogy megmaradjon a Triumph-ra jellemző kiváló kezelhetőség és jó irányíthatóság.

A kiváló minőségű alkatrészekből felépülő fékrendszer ABS-szel egészül ki, amely széria tartozék. A biztonságot növeli az alacsony ülésmagasság, amely szinte mindenkinek kényelmes. A Thunderbird Commander nagy trepnikkel, indításgátlóval szerelt kulccsal, 22 literes üzemanyagtartállyal, és annek tetején található műszer konzolon klasszikus órával és analóg fordulatszámmérővel informál.

A Thunderbird Commander színválasztéka: láva vörös / karmazsin vörös és a fantom fekete / vihar szürke.
Thunderbird LT
Az új Triumph Thunderbird LT (Light Touring ) a klasszikus túra motorok piaci szegmensébe kíván beférkőzni autentikus retro stílusával. A korszerű technológia és a kiváló kezelhetőség mellett a tervezők figyelme a részletekre is kiterjedt, ezt tükrözi a sok krómozott alkatrész, az alacsony sárvédők, a kiegészítő fény források, a könnyű és elegáns küllős kerekek.

A levehető bőr nyeregtáskák prémium minőségben készülnek, és a világon elsőként fehér oldalfalú radiál abroncsok az LT alapfelszereltségéhez tartoznak, egy alacsony, levehető szélvédővel kiegészítve. A meghajtásról a Commanderből megismert motor gondoskodik, a pontos szekvenciális befecskendező
rendszer, a hat fokozatú váltó és alacsony karbantartási igényű, tartós szíjhajtás a garancia a probléma mentes közlekedésre. Az LT 16-es gumikkal, szép 56 küllős kerekekkel, 47 mm-es Showa villával és két hátsó Showa rugóstaggal biztosítja a
kényelmet, míg a biztonságot ennél a modellnél is a széria ABS-szel szerelt fékrendszer garantálja. A Thunderbird LT elérhető lesz a következő színekben: kaszpi- kék / kristály fehér és láva vörös/ fantom fekete.


A modellek mellett egy egyedi Thunderbird LT Launch Edition felszereltségű verzió is kapható. A különleges széria krómozott motorvédőt, krómozott csomagtartót, krómozott lábtartót, magasabb túra szélvédőt kapott némi felárért.

Szöveg: Buny
Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes