Stylmartin CRUISE

Az elmúlt három évben a Stylmartin a városi motorozásra és a túrázásra alkalmas modelljeit mutatta be. A vadonatúj 2014-es kollekcióban a különböző használathoz jobban passzoló modelleket is felvesz a programjába, amelynek első hírnöke a CRUISE.
A gyártó hosszú évekre visszanyúló tapasztalata ölt testet, és a kutatás fejlesztéssel foglalkozó részleg kreativitása hívta életre, akik hajlandóak elhagyni az irodát, hogy maguk tapasztalják, milyen kihívásoknak kell megfelelnie egy lábbelinek.

Legújabb csizmájuk megfelel a motoros túrázók által támasztott követelményeknek,
de nem szab határokat más irányú tevékenységeknek, amilyen a szabadidő eltöltése, vagy a napi munkavégzés.

Nagyon elegáns, teljes víztaszító bőr felsőt kapott, a belső rész is vízálló és lélegző, emellett antibakteriális, és kivehető a könnyebb tisztítás érdekében. A boka védelmét PU protektor garantálja mindkét oldalon. Az orr felső részén a váltókar által okozott kopások elkerülésére külön bőr megerősítéssel készültek.


Csúszásmentes, olaj álló gumitalp véd alulról. A külső és belső oldalon cipzár látható, azonban a szíj és a külső oldali húzózár nem szolgálja a bakancs rögzítését, pusztán esztétikai funkciót tölt be. Fekete színben kerül a boltokba, és 39-47 méretekben kapható. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes