Három új modell a Harley-Davidsontól

Alig ért véget az új HD Street 750 motorkerékpár bemutatása és a Project RUSHMORE
beindítása, Amerika vezető motorkerékpár-gyártója máris három új modellel bővíti változatos utcai motorkínálatát, és a Harley-Davidson márkakereskedők bemutató termeiben is több modell áll a motorosok rendelkezésére. A retro-cool Low Rider, a mozgékony SuperLow 1200T és a dögös Street Bob Special Edition évközi piacra dobása kiegészíti a Harley-Davidson 110 éves történetének legnagyobb léptékű modellbevezetési sorozatát, és jól illeszkedik a vállalat vevőcentrikus termékfejlesztési folyamatába.


„Hihetetlen évet zártunk” – mondta Rob Lindley, az EMEA alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Először a Project RUSHMORE, utána a HD Street, és most az új Street Bob Special Edition, a SuperLow 1200T és a Low Rider modellek – közös motorozások során kérdeztük meg vevőinket, hogy mit szeretnének, a műszaki újításokat bátran és lázadó szellemmel vezettük be, ez jól érezhető minden egyes új Harley modellen.”

DYNA – Low Rider
A Harley-Davidson 1977-ben alkotta meg az azóta már ikonikussá vált „adjad neki”, „ne is mosd le”, „te szabod meg a határokat” custom motorkerékpárt – a Low Rider modellt.

Visszatér a mindennel dacoló, és erőtől duzzadó, legendás Low Rider modell, amit teljesen új cruiserré alakítottuk át, amely izgalmas, korszerű teljesítménnyel párosítja a régi jól bevált stílust. Az eredeti Low Rider modelltől megörökölte az olyan fontos stíluselemeket, mint a polírozott üvegű első fényszóró, a ráncolt fekete szegély, és az osztott öt küllős alumínium kerekek. A könyörtelen erejű Twin Cam 103 motorblokk és a
kettő-az-egybe kipufogó rendszerbe csatlakozó, kanyargó gyűjtővezetékek garantálják az öblös hangú, örömteli indítást. A felfüggesztést az egész napos kényelemhez és a
precíz kezelhetőséghez kalibráltuk, a dupla első tárcsafékek pedig tökéletes fékerőt biztosítanak. Az új, állítható ülésnek és a kormánykiemelőknek köszönhetően a legtöbb
motoros megtalálhatja a számára kényelmes vezetési pozíciót. Az eredeti tartozékok bőséges kínálata végtelen lehetőséget kínál az önkifejezésre, így minden motoros a saját ízlésének megfelelő vason járhatja az útját.

SPORTSTER – SuperLow 1200T
Az új SuperLow 1200T modell bevezetésével a Harley-Davidson újabb távlatokat nyit a túrakalandozók számára; ebben a motorkerékpárban egyszerre van jelen a mozgékony váz, az alapvető Touring jellemzők, és az út uralásához szükséges erő.

A motor alapfelszerelése tartalmazza a leszerelhető plexit, a zárható oldaltáskákat és a Michelin Scorcher 11T Touring gumiabroncsokat. A dokkolókra levehető tartozékállványok és háttámlák szerelhetők fel, ami megkönnyíti a testreszabást. Az ülés és a kezelőszervek továbbfejlesztett ergonómiájának köszönhetően a motorozás hosszabb távon is kényelmes. Az 1200 köbcentis Evolution V-Twin motornak köszönhetően a SuperLow 1200T nem marad le a csapattól. Ez a modell a túramotor termékcsalád legkönnyebb tagja, hiszen 53,5 kilóval kevesebbet nyom, mint a legkönnyebb Harley-Davidson Big Twin Touring motorkerékpár. Prémium Harley-Davidson kidolgozás, alumínium kerekek, opcionális két tónusú fényezés és rengeteg ragyogó króm.

DYNA – Street Bob Special Edition
A 2014-es év visszatérő modellje az új Street Bob Special Edition, ez a custom modell megőrzi a Big Twin Street Bob lecsupaszított és durva lényegét, de egy sor új, szemet
gyönyörködtető jellemzővel egészíti ki azt, ráadásul sokkal nagyobb teljesítményt és egyedi stílust kínál a Harley-Davidson motorosoknak világszerte. A Harley-Davidson gyári testreszabási programjából merített ötletekből született meg ez az új motorkerékpár, amely csak egyes piacokon lesz elérhető, beleértve Európát, Közép-Keletet és Afrikát. A Street Bob Special Edition a végletekig fokozza a lázadó Harley-Davidson testreszabási lehetőségeket, s mindebben komolyan támogatja őt az erős 1690 köbcentis motor, az 5 küllős öntött kerekek, és a grafikával díszített, egyedi kéttónusú fényezés.

Az egyre népszerűbb és stílusos Badlander kétrészes ülés, az elülső lábtartók és a drag bar kormány csak még kegyetlenebbé és szikárabbá teszik ezt a féktelen bobber modellt – olyan motorosoknak való ez, akik tudják értékelni a motorozás tiszta lényegét. Az új modell megtartja a lecsupaszított Big Twin modell összes fontos stílusjegyét, például a chopper stílusú hátsó sárvédőt, a Fat Bob üzemanyagtartályt, és a teljesen fekete erőátviteli részt. Íme a fontosabb jellemzők: a modell az osztott öt küllős, feketeszínű kontrasztos alumínium kerekekkel kezdődik. A gyári magasra húzott kormányt lapos Drag-stílusú kormányra cseréltük le, ettől alacsonyabbá válik a motor profilja is, a gyári ülés helyett pedig a kétrészes Badlander ülést szereltünk rá, amely garantálja a sima, tiszta vonalvezetést az üzemanyagtartálytól egészen a hátsó sárvédőig.

Szöveg és kép: Harley-Davidson Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes