MIVV Urban

A MIVV idén a szezon kezdetre összpontosítva, a robogókat vette célba. Az olasz gyártó nemrég mutatta be a SPORT kipufogó kollekciót, amelyek általában a “városi” közlekedésre szánt járművekhez illeszkednek. Most útjára indul az URBAN koncepció, hogy a vonzó megjelenésével sarokba szorítsa a konkurenciát a nagyvárosi közlekedéshez használt motoros két kerekűek piacán. Az első 50 verzió készen áll, és már az idén megjelent új Kawasaki J300-hoz is kapható! Természetesen a Burgman, Scarabeo, Majesty vagy Xmax tulajdonosokra is gondoltak a tervezés során.

A SPORT névre hallgató termékek nagyobb teljesítményt és több élvezetet kínálnak, míg az URBAN esetében a MIVV az esztétikai megjelenést tartotta szem előtt.

Az URBAN teljes kipufogórendszert a legújabb robogókra újratervezték. A külcsín félreérthetetlenül sugallja egy ” életmód ” koncepcióját, és a régebbi elterjedt modellek esetében kifejezetten friss benyomást kelt a robogó az új dobbal. Ha a MIVV termékeit összehasonlítjuk a sorozatgyártású termékekkel, rögtön szembe tűnik a méret különbség, a használt anyagok és a műszaki előírások figyelembe vétele a gyártás során. Így nyugodtan állíthatják, hogy a nagy robogókhoz készülő kipufogó rendszerekben alternatív kategóriát hoztak létre. Az URBAN dobok szál csiszolt
rozsdamentes, 3 mm vastag acélból készül, kifejezetten csendes, és az európai szabályoknak megfelelően katalizátort rejt a burkolat alatt.

Az acél szín melletti kontrasztot a fekete hővédő pajzs növeli, és a dob vég hőálló polimer műanyagból készül. További előnye, hogy három ponton lehet rögzíteni, a rezonancia,csökkentése, és az ebből adódó törések elkerülése érdekében. A termékkel kapcsolatban további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes