ARROW kipufogó rendszerek Triumphra

Az Arrow több mint 20 világbajnoki címhez segítette a versenyzőket, olyan neves
sorozatokban, mint a Superbike és Supersport Világbajnokság. Az ezredforduló óta
meggyőzően bizonyítják az eredmények az olasz gyártó hozzáértését. Ezek a sikerek segítették az Arrow-t egyre több megrendeléshez az eredeti és az utángyártott piacon egyaránt. A TRIUMPH együttműködik a neves kipufogó gyártóval, mert a kipufogók egyesítik a sportos megjelenést és a kiváló teljesítményt, és emellett minden kipufogó készlet vizuálisan és technikailag illeszkedik az adott motorkerékpár modellhez.

Az Arrow szokatlan megoldásai révén különböztethető meg más gyártóktól. A 2008 óta az olasz kipufogók kiegészítőként érhetőek el a Triumph motorokhoz.

A brit gyártót különösen az Arrow kipufogó rendszerek alábbi tulajdonságai győzték meg:
– a belső rész rozsdamentes acélból készül
– a hangtompítót titán tok borítja
– az eloxált zárósapkák jól illeszkednek az egyes modellek stílusához
– a katalizátor rendszerek mindig megfelelnek a hatályos kibocsátási szabványoknak
– speciálisan kifejlesztett szoftver minden egyes modell beállításához
– csúcs teljesítmény, jó hangzás
Jelenleg a sportos roadster Triumph Street Triple és a Speed Triple modellekhez, a
Daytona 675 motorhoz kínálnak pálya és közúti használatra is alkalmas rendszereket. Természetesen a klasszikus modellekhez is minőségi kipufogórendszer-megoldásokat tud felmutatni az olasz gyártó.  Az Arrow SpA céget 1985-ben Giorgio Gianelli alapította, nagy teljesítményű és off -road kipufogórendszerek gyártására.

Az első sikerek nemzetközi szinten az 500-as géposztályban 1988-ban a Párizs-Dakar rally-n érkeztek. Az 1990-es években több versenypályán megjelentek a termékek, és a minőség valamint a teljesítmény meggyőzte a nemzetközi mezőnyt, és ez a terjeszkedés eredményezte a sikert. Az Arrow ezekben az években többet fordított kutatás-fejlesztésre, és megszületett a „Race Lab „, a mobil kutatási egység. A mai napig a versenypályáról érkező adatok jelentős hatással vannak a termékekre és az új, innovatív kipufogórendszerek kialakítására.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes