Az új Majesty S

A teljes városi robogó kínálat érdekében a Yamaha bemutatja a Majesty S névre kesresztelt, kompakt és megfizethető az új 125-ös robogóját, amely egy vonzó kombinációja a praktikumnak és a könnyedségnek. Célja igényes városi és ingázó közlekedők kiszolgálása gazdaságos, kényelmes, stílusos és a megbízható formában. Az új Majesty S minőségi robogó, megfizethető áron.

Az élénk 125 köbcentis, vízhűtéses motorja és agilis futóműve ideálissá teszi a városi és elővárosi bejárásra.


Kényelmes és kompakt
Yamaha design csapata különös figyelmet fordított az ergonómiára, és sikerült létrehozni egy kompakt és fordulékony, kényelmes robogót. A nagy, lapos lábtartó felület természetes és nyugodt vezetési pozíciót biztosít, és lehetővé a könnyű láb letételt a földre, így ideális a tipikus “stop-start” jellegű városi motorozáshoz.

Egy automata ülés nyitó ad gyors hozzáférést a tárolórekeszhez, az utas kényelmét kihajtható lábtartó szolgálja a lépcsős üléssel és kapaszkodókkal. Az ülés alatt egy zárt sisak és kisebb tárgyak férnek el. Számos tároló rekesz növeli a praktikumot, a horgon rögzítve a lábtérben is lehet csomagot szállítani.

LED-es lámpák
Annak érdekében, hogy a Majesty S megfeleljen az elegáns új külsőnek LED-es helyzetjelző lámpát kapott, amelyet a “MAX” robogó család ihletett., a hátsó lámpa szintén Led technológiára épül.

A műszerfal hármas kialakítása megjeleníti a fontos információkat, az analóg fordulatszámmérő mellett napi kilométer számláló és digitális sebességmérő
kapott helyet.

Műszaki jellemzők
A Majesty S-ben 125 köbcentiméteres, folyadékhűtéses, 4 ütemű SOHC négy szelepes
kialakítás, amely eredetileg a Xenter-ből származik. A motort úgy hangolták, hogy a gyorsulás álló helyzetből a legjobb legyen, és vezetője egy lépéssel megelőzze a forgalmat
mindenkor. A hatékony üzemanyag befecskendező rendszer felel a gazdaságos üzemelésért. A kellemes utazást a motorba épített kiegyensúlyozó tengely és a fokozatmentes CVT váltó biztosítja.

A Majesty S monoshock hátsó felfüggesztési rendszere, egyetlen vízszintesen elhelyezett lengéscsillapítóval , amely biztosítja a stabil úttartást. A kedvező ár ellenére számos olyan funkcióval rendelkezik, amely általában a drágább modellek található csak meg. A nagy, 267mm-es átmérőjű első tárcsafék erős fékhatást eredményez a 245mm-es hátsó tárcsafékkel. A megjelenést kiegészítik a 13 colos könnyűfém keréktárcsák, stílusos, öt küllős kialakítással csökkentik a rugózatlan tömeget. Szín választék: fehér, matt titán, fekete.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes