Stylmartin SUNSET

Ez az új cipő a Stylmartintól a motorkerékpár és robogó vezetőknek készült, egyedi, esztétikus megjelenéssel, ami emlékeztet a “stonewashed” farmerre. Ez a lélegző védőcipő tovább növeli a kínálatot, hogy az olasz márka a népszerű unisex lábbelik terén is szem előtt legyen.

A Sneakers erősen vonzó a fiatal generációk számára mindenhol a világon, és a “nem annyira fiatalok” is hordják újabban.

Ez a szabadidő lábbeli megragadta a fantáziáját a speciális lábbeliket gyártó Stylmartin tervezőknek, és kétségkívül úttörőként elindította kollekcióit olyan új modellekkel, mint a Miami, Seattle, Philadelphia vagy a Raptor. Most további lendületet adnak a sikeres sorozatnak a Sunset megjelenésével. Esztétikailag kifogástalan és a szövet emlékeztet az ötlet adó farmer anyagra, de tovább fokozza valódi bőr betétekkel a kinézetét. A gyártó ajánlása szerint széles tartományban használható, tavasztól őszig, köszönhetően a szellőzést biztosító külső résznek, a belső hálós bélésnek és a mikroperforált talpbetétnek.

A motoros lábbeliknek el kell látniuk a szükséges védelmet, ezért csúszásmentes a talp, hátsó fényvisszaverő csík, boka védők mindkét oldalon, és a sebességváltókarnál külön megerősítés gondoskodik minderről. Méretek: 39-től 46-ig, szürke színben. További információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes