Egyedi stílusú „Bonnie”

A Bonneville 2014-es Special Edition kiadása a  hagyományos “Bonnie” alapjain nyugszik, de ezek a modellek már nem csak a férfi szíveket dobogtatják meg. Bonneville, ez a név az egyéniséget, a függetlenséget és a szabadságot jelképezi a hagyományos angol stílussal és a funkcionalitással egyesítve. A Triumph “Bonnie” mostani SE változata teljesen új stílusban készül. Egy innovatív szín koncepció adja a Bonneville egyedi fényezését.


Tavasztól három friss színnel bővül a kínálat. Első ránézésre meglehetősen szokatlan lágy pasztell árnyalatú rózsaszín, zöld és világoskék színben indul hódító útjára az egyedi széria.

Egy nagyon speciális célcsoportnak szánják ezeket a motorokat, a nőknek. Még a individualista férfi motorosok között is akadhat, aki belevág, és vásárol magának egy ilyen modellt. A Bonneville ötvözi a több mint 50 éves hagyományt és a modern technikát. Az eredmény egyedi megjelenésű motorkerékpár, amely egyesíti a megbízhatóságot és a vezetési élményt.

A modern futómű technológiának köszönhetően a krómozott elemek, amelyek emlékeztetnek az 1960-as és 1970-es évekre ugyanúgy néznek ki, mint annak idején. Most ezt keretezi be az egyedi szín kombináció a korlátozott
darabszámú kiadásnál.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes