Két erős márka együttműködése

Két jól ismert európai márka mostantól a német piacon együtt működik. A sisakok szakértőjeként a Nolan és a hagyományos brit motorgyártó Triumph megállapodtak, hogy végfelhasználóknak szánt marketing stratégiájukat összehangolják.

A hangsúly az ügyfelek közvetlen megközelítésére fókuszál, erről André Walek, a
Nolan Group Németország vezérigazgatója a következőket mondta: Az
együttműködés keretében kereskedelmi bemutatókon és rendezvényeken együtt fogunk megjelenni, mint például a nemsokára megrendezésre kerülő Tridays, ami az egyik legjobb esemény a maga nemében. További megjelenési pontokat is tervezünk, hogy közös tartalommal jelenjünk meg az online és a nyomtatott sajtóban, de emellett természetesen más területekben is gondolkodunk a jövőt
illetően.Mindkét fél hosszú távú stratégia mellett elkötelezett a márka menedz
sment és a fejlesztés terén, ezért az együttműködés első lépéseiben már megállapodtunk három évre. A Nolan ideális partner a Triumphnak. – mondta Darko Pehar, a Triumph Motorcycle Németország és Ausztria igazgatója, majd így folytatta: Mindkét márka számára egyformán fontos a hagyomány, a dinamizmus és a minőség, valamint a speciális „lélek “, ami a motorozással összekapcsol. Mi ezért örülünk, hogy közösen dolgozik a két márka a továbbiakban. A Nolan és a Triumph cégek sok közös vonással rendelkeznek. Mindkét céget olyanok alapították, akik, jövőbelátó vállalkozók voltak, és a motorkerékpár iránti szenvedély a vérükben volt. Az egyik legrégibb európai márka a Triumph a motorkerékpár gyártásban, 1902 -ben alapította egy német bevándorló, Siegfried Bettmann a Coventry céget.

A Nolan gyökerei 1972-ig nyúlnak vissza, amikor az olasz Lander Nocchi az akkor úttörő fröccsöntési eljárással készült sisakokkal lépett piacra. A Triumph mára az egyik legdinamikusabb márka a nemzetközi motorkerékpár gyártók között, és a Nolan jelenleg az egyik legnagyobb sisak gyártó a világon, amelynek székhelye és gyártó sorai az észak olasz Bergamo városában találhatóak. A Triumph és a Nolan még mindig magán tulajdonban van, és olyan emberek vezették mindig, akik egyaránt előrelátó vállalkozók és lelkes motorosok voltak egy személyben.

Szöveg: Buny

Kép: Nolan és Triumph

 

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes