Új MT-09 Street Tracker

Tavaly június 11-én a Yamaha meglepte a motoros világot az MT-09 bemutatásával. Már a kezdetektől világossá tették, hogy ez az új motor csak az
első az új MT-k családjában, bár nehéz lehetett elképzelni, hogy 1 éven belül összesen 5 új MT kerül majd bemutatásra. A tervező csapat az ihletet a földutakon száguldozó motorokból merítették, és adtak hozzá egy kis utcai scrambler stílust, hogy létre jöjjön egy új MT-09.

Egy sor speciálisan kifejlesztett kitűnő minőségű alkatrésszel, egyedi matt kivitelben a váz és az idomok, hogy az új MT-09 Street Tracker ideális választás legyen azoknak, akik a sportos, de kifinomult megjelenést kedvelik az ilyen stílusú motorkerékpároknál.


Kiváló minőségű, professzionális alkatrészek
Az alumínium és karbon alkatrészek az új Street Tracker-en jellegzetesen a verseny pályák világát idézik, ami biztos megállja a helyét az utcán is. Az első ilyen alkatrés a rövid karbon első sárvédő alumínium tartóval, valamint az
alumíniumból készült első rajtszám tábla hangsúlyozza a porlovagok világát, és egyben nagyobb védelmet kínál a felsőtest szél elleni védelmében. Alumínium az oldalsó rajtszám tábla is, és kormányt tartón is látszik a terep igénybevételeknek megfelelő méretezés.


Kétszínű ülés, széles lábtartók
A szögletes matt szürke üzemanyagtartály új térd betéteket kapott, és az MT-09 Street Tracker kétszínű ülést kapott,
barna bőr felső mellé, fekete Alcantara borítás jár oldalra. A hosszú és lapos ülés, valamint a térd helye és az új szélesebb lábtartók lehetővé teszik a vezető számára, hogy gyorsítás, fékezés és a nagy sebességű kanyarokban könnyedén tudja áthelyezni testsúlyát, ezzel fokozva a motorozás élményét.
Egyedülálló az új matt színvilág
A matt színek és a kiváló minőségű alkatrészek speciális kivitele teszi dinamikussá az új modellt, az érett és kifinomult megjelenés mellett.

Első alkalommal készül MT-09 fekete vázzal, és a 850 köbcentis 3 hengeres motor is matt fekete, ehhez bronz színű hengerfej, és sötét bronz kerekek társulnak, az arany színű felfordított első teleszkóp villa arany szárai tovább emelik a klasszikus és hiteles megjelenést.
Opcionális magas Akrapovic kipufogó
Az MT-09 Street Tracker tulajdonosai exkluzív, Akrapovic kipufogó rendszert is rendelhetnek a motorhoz, az MT család más tagjaihoz hasonlóan.

A jobb oldalon felül kivezetett kipufogó hozzájárul a motorkerékpár zömök megjelenéséhez, és merész hangjával tökéletesen kiegészíti a pálya ihlette képet, amivel életteli és izgalmas az újdonság. A kereskedésekbe augusztus hónaptól szállítják, és várhatóan 190.000 forinttal kerül majd többe, mint az alapjául szolgáló MT-09, és egy árban lesz a már korábban bemutatott MT-09 Street Rally változattal. Az érdeklődőknek további információval a hazai forgalmazó honlapja szolgál.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes