Új táskák a Bonneville modellekhez

Új, stílusos táskákkal bővült a klasszikus Triumph modellek tartozék kínálata. Ezek a robusztus kialakítású oldalra szerelhető táskák csak a Bonneville
modellekhez készülnek. Az új fejlesztés célja nem csak a motoron történő csomag szállítás megoldása volt, hanem a vállpántok segítségével más célra is kitűnően használhatóak.

A viaszolt pamut és finom bőr anyagok kombinációja hangsúlyozza a klasszikus, autentikus megjelenést.

Az egyedi külső és a párnázott belső kialakítás egyesítik a stílust a praktikummal. Két első zseb egészíti ki a fő rekeszt, így oldalanként 16 literes tároló kapacitás áll rendelkezésre. A poggyász táskák külön-külön, vagy párban is megvásárolhatóak. A gyors kioldós rögzítés megkönnyíti a kezelését, és lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt le, illetve fel lehessen szerelni. A táskákhoz tartozik a rögzítéshez szükséges tartó készlet, így a felszerelés után azonnal használatba lehet venni.

A táskákat a Triumph márkakereskedések árusítják, német nyelv területen az alábbi árakkal számolhatnak az érdeklődők: Csomagtartó, táska bal Németország 289, – / Ausztria 292, – €.  Csomagtartó, táska jobb Németország 289, – / Ausztria 292, – €.  Poggyász táskák párban Németország 559, – / Ausztria 564, – €. A hazai forgalmazó is szívesen áll az érdeklődők rendelkezésére a táskákkal kapcsolatban.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes