Stylmartin DELTA RS hosszú távú túrákhoz

A felső kategóriás túra csizmákra szakosodott Stylmartin az igényes utazók kiszolgálása érdekében megalkotta a DELTA RS névre hallgató unisex túra csizmáját. A fejlesztés során a kényelem és a megfelelő védelem volt az elsődleges. A Stylmartin a felhasznált anyagok és a megjelenés során továbbra is szem előtt tartja a trendeket, és évről évre új modellekkel lepi meg a vásárló közönséget a városi és a túra felhasználásra tervezett motoros lábbelik piacán.

Azonban ez alkalommal, az új vonalak a második helyre kerültek, és egy időtlen klasszikus felújítása került sorra. Bár elnevezésében és kialakításában is hosszú távú túrák leküzdésére szánták, de ez nem jelenti azt, hogy a mindennapi motorozás során nem nyújtana ugyanolyan kényelmet, mint városi használatra szánt testvér modelljei.

A kutatás-fejlesztési részlegnek az évtizedeken át összegyűjtött tapasztalata mellé tették a hazai piacról származó nyersanyagok felhasználását, és az így készült lábbeliről elmondható, hogy teljes egészében európai. A felső rész a különlegesen kezelt bőrnek köszönhetően víztaszító, és a sebességváltónál külön megerősítéssel látták el. Az olajálló és antisztatikus gumi talp kivételes tapadást tesz lehetővé. A belső rész vízálló és lélegző bélést kapott, boka és a sípcsont védő protektorok gondoskodnak a mechanikai védelemről. A másik erőssége a Stylmartin csizmának a könnyű viselet érzése, ezt ebben az esetben az elől és hátul található merevítések segítik. A biztonságos rögzítő rendszer tartalmaz egy önzáró műanyag csatot, és az elengedhetetlen tépőzárakat a lábszáron.

Egy másik biztonsági funkció, a jó láthatóság érdekében a sarkon elhelyezett fényvisszaverő. A DELTA RS kizárólag fekete színben, 37-47-es méretben, hogy a hölgyek és az urak is megtalálják a megfelelő méretet. Az érdeklődők további kérdéseikkel keressék a márka hazai képviselőjét, aki szívesen áll rendelkezésükre.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes