Givi OUTBACK – hív a kaland

Új hátsó dobozzal jelentkezik a Givi, ami a masszív alumínium TREKKER sorozatot egészíti ki a túra enduro motorkerékpárok tulajdonosai számára. Elképzelhetetlen azok számára, akik szeretik a hosszú túrákat, hogy ne kapjanak egy igazán strapa bíró felső dobozt. A tervezés és az anyagok felhasználása során a márkára jellemző szakértelemmel jártak el, hogy a kivitelezés első osztályú legyen.

Az oldal dobozok bevezetése után majdnem egy teljes évet kellett várni a harmadik doboz megjelenésére, így most már teljes a kollekció, bárki neki indulhat a végtelen útnak, rakodó helye lesz bőven.

Csakúgy, mint az oldalsó GIVI OUTBACK dobozok esetében, itt is két különböző méret áll rendelkezésre (42 és 58 liter), hogy megfeleljen az egyéni tárolási igényeknek. A rakodási lehetőség mellett figyeltek arra is, hogy egy vagy két teljes méretű sisak elférjen, ha a védelmükre lenne szükség. Szintén figyelemre méltó, és igazodik az igényekhez az ezüst vagy fekete külső megjelenés. A doboz anyaga 1,5 mm vastag alumínium lemez, megerősített belső és külső résszel, valamint műanyag sarok védőkkel és kárpitokkal.

A szerkezetet tovább erősíti a rozsdamentes acél szegecsek és a felhasznált „O” gyűrűk az illesztéseknél. A fedelet biztonsági zár rendszerrel látták el, dupla csattal záródik és pormentesítő sapkák gondoskodnak a kosz távol tartásáról.  A fedél könnyen nyitható a motoron is, ezzel a tartalma könnyen hozzáférhető bármikor. Ha levesszük a motorral a fogantyú és rozsdamentes acél szíj hurkok segítségével könnyítették meg a szállítást.

Emellett a felső rész olyan kialakítást kapott, amely ideális a felületen további csomagok elhelyezésére. Az új TREKKER OUTBACK TOPCASE kompatibilis az összes MONOKEY rendszerrel, amely mostanra talán a legelterjedtebb rögzítési mód a túra dobozoknál.

Szöveg: Buny

Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes