Speciális BMW modellek

A BMW Group Lipcsében, Európa legnagyobb szolgálati kiállításán újfent bemutatja a közbiztonsági szolgálatot ellátó szervezetek speciális igényei szerint módosított járműpalettájának legnépszerűbb képviselőit. A kétévente megrendezett Rendőrségi Felszerelések Szakkiállítását (General Police Equipment Exhibition & Conference) idén nyolcadik alkalommal rendezik meg Lipcsében, szeptember 9-11. között.

A legutóbbi eseményen, amelyre összesen 59 országból érkeztek érdeklődők, öt
kontinens 29 országának mintegy 500 országos és nemzetközi kiállítója vett részt.

Idén a BMW újfent bemutatja gyakorlati szempontok szerint módosított és speciális igények kielégítésére tervezett sürgősségi és biztonsági járműveinek változatos modellpalettáját, amelynek képviselői nem csupán teljesítményükben és funkcionalitásukban, de a biztonság, a hatékonyság és az üzemanyag fogyasztás terén is megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak. A BMW a gyárban speciálisan módosított, hatósági szolgálatra felkészített motorkerékpárok képviselőit is kigurítja a lipcsei kiállításon a nagyközönség elé, számos motoros kiegészítő és biztonsági felszerelés mellett.

A különleges két kerekűeket LED-es stroboszkópokkal, teleszkópos LED-es villogókkal, szirénákkal, időjárás elleni speciális védelemmel és a hatóságilag kért rendőrségi fényezéssel kínálja a BMW. Jelenleg négy különféle motorkerékpár érhető el speciálisan módosított kiadásban: a BMW F 700 GS, a BMW F 800 GS, a BMW F 800 GT és a BMW R 1200 RT modellek, amelyek közül az utóbbi kettőt állítja ki a lipcsei kiállításon a bajor gyártó.

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes