TRIUMPH Thruxton Ace – Special Edition

A Thruxton Special Edition tiszteleg a legendás Észak-Londonban található Ace Cafe előtt. A különkiadást egyedi festmény, különleges Oxblood Custom ülés, levehető ülés takaró idom, kormány végén elhelyezett tükrök és egy speciális kormányra szerelt tábla jelzi egyediségét. Az Ace Cafe rendkívül népszerű szórakozóhely volt az 1960-as években, és egyik fontos fókuszpontja az igazi rocker kultúrának a háború utáni időszakban.

A jubileumi példány hivatalos bemutatása az idei Brighton-i találkozón volt szeptember 12-14-én, több mint 25.000 Café Racer rajongó előtt.

Ennél megfelelőbb helyet nem is találhattak volna, hiszen az igazi rajongók értékelik az egyedi kiegészítőket, a megafon kipufogókat és mindezt autentikus rock and roll élő műsorral körítették.  Az esemény csúcspontját a szeptember 14-én, egy látszólag soha véget nem érő kígyózó sor alkotta motorkerékpárokból, amelyik az Ace Cafe-től indult Londonból Brightonba. A Thruxton Ace egy valódi Triumph Classic Racers vonalait követő, egyedülálló fehér-fekete fényezéssel készült motor. Az oldalsó burkolatok, tank és a farokidom is az Ace Café logóját viseli.

Az alacsonyra szerelt kormány, a klasszikus küllős kerekeket alumínium keréktárcsákkal szerelték, a jármű közép vonalán végig futó csík úgy néz ki, mint a gyári versenygépek a rajtrácson, egy klasszikus futam alkalmával.
Valójában, ez ugyanaz a motor, mint a jól ismert Triumph Thruxton, 69 lóerős
névleges teljesítménnyel és 69 Nm-es nyomatékkal, amely ugyanazt a harmonikus görbét produkálja, mint a bázis modell. A váz továbbra is könnyű
kezelhetőséget és jó stabilitást biztosít.

Az acélcső vázban 41 mm-es villák csillapítanak elől, Nissin tárcsafék gondoskodik a lassulásról, és a kormány geometria adja a Thruxton Ace-nek a motor karakteréhez és az üléshelyzethez a sportos visszajelzést. A Thruxton Ace 2014 decemberétől elérhető a Triumph kereskedőknél. Az egyedi felszereltség mellett további tartozékokat is kínálnak a motorhoz, amelyek a sportos karakterét tovább finomítják. Így a gyönyörűen kialakított Arrow Special kipufogó, a szál csiszolt alumínium olajteknő védő vagy a fojtószelepház takaró elemei.

A kevésbé sportos affinitású tulajdonosoknak különböző ülés változatok és rengeteg króm alkatrész áll rendelkezésre. Az új modellről itt láthatunk filmet: http://youtu.be/IsmmptxevRE

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes