Azoknak, akik szeretik az élet színeit

A 11.1 kódszámon futó új, nyitott bukósisakokat dobott piacra a Givi. Teljes szellőző rendszerrel és számos nagy hatású színnel kínálják a fejvédőt. Úgy állították össze a tónusokat, hogy a fiatal motorosok bátran válogassanak, hiszen teljesen unisex a megjelenésük.  A 10.4-es volt az első a gyártónál, amely egy nyitott sisak volt, hálós héj szellőzéssel, most erről az alapról léptek tovább.

A funkciók és a megjelenés megújításának eredménye,hogy létrehoztak egy nyári melegben is komfortosan viselhető sisakot.

Mondani sem kell, rendkívüli eredményt értek el a belső héj szerkezetének kialakításával, amely teljes mértékben kihasználja a depresszió által generált szívó hatást az első és a két hátsó elszívóval kiegészítve. A hatás, egy kellemes érzés, amit a friss levegő áramlása okoz. Az új sisaknál más fejlesztéseket is felhasználtak, többek között egy új védő profilt alakítottak ki a nyak körül, napszemüveg és kivehető belső bélés teszi teljessé a képet.  A színek széles választékát sorakoztatták fel a tervezők, ami korábban nem volt a GIVI palettán. A klasszikus fehér és matt fekete mellett katonai zöld, lila, kávé és neon sárga is választható.


Méretek: XS-XL
Súly: 1,150 gramm
Héj szerkezet:
Polimer műanyag
Belső: hipoallergén, kivehető bélés
Zár: mikrométeres állszíj csat
Plexi: rövid, karcálló, napellenző
Szellőztető rendszer: két nagy első légbeömlő és két hátsó levegő .
Színek: fényes fehér, matt fekete, katonai zöld, lila, kávé, neon sárga.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes