Megérkezett a Harley-Davidson Street 750

Az új Harley-Davidson Street 750 és 500 típusú motorkerékpárok teljesen új, folyadékhűtéses Revolution X erőátviteli rendszere kifejezetten a városi környezethez készült, így a motorok fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig mindenkivel tudatja, hogy eredeti Harley-Davidson motorokkal van dolgunk.

Ezek a motorok a Dark Custom termékcsaládot egészítik ki, amely segített abban, hogy az elmúlt öt év során mi legyünk a fiatal felnőttek első számú fogyasztói márkája az Egyesült Államokban – mondta Matt Levatich, a Harley-Davidson Motor Company elnök-vezérigazgatója.

Az új motorok kifejlesztését és sötét színű design elemek alkalmazását vevőink meglátásai alapján végeztük; ezt tekintjük megújuló termékfejlesztési folyamatunk központi elemének, és ennek köszönhetjük a legutóbbi RUSHMORE projektünk sikerét. A Revolution X motort a gyorsaságot garantáló, keskeny és karcsú vázban helyezték el. A rendkívül alacsony ülésmagasság, az új felfüggesztés és a széles ívű kormányozhatóság garantálja a megbízható és gyors manőverezést a szűk fordulókban és a gyors mozgások során.  A Dark Custom motorkerékpárok  minimalista stílusúak,  és a tulajdonosok kiélhetik  rajta kreativitásukat.

A Street 750 és 500 motorkerékpárok tökéletes platformot kínálnak a Harley-Davidson motorosok új nemzedéke számára, akik olyan motorkerékpárt szeretnének, amely megfelel az ő egyedi, városi életmódjuknak és motorozási igényeiknek – mondta Mark-Hans Richer, a Harley-Davidson Motor Company vezető alelnöke és marketingigazgatója.  – Ne tévesszen meg azonban minket a látszat. Bár ezek az új motorkerékpárok fürgék és mozgékonyak, ettől még továbbra is eredeti Harley-Davidson gépek, és a Dark Custom motorok lelke lakozik bennük.A Harley-Davidson Budapest szeptember 19-én, pénteken a Trafiq Bar-ban egy exkluzív sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az új Dark Custom stílusú Street 750 modellt, a Harley motorkerékpárok legújabb generációját. Az eseményre már nyolc órától folyamatosan érkeztek a vendégek, akiket a Black Label kollekciót viselő hostessek fogadtak.

A bemutatót Harsányi Levente nyitotta meg. Elsőként üdvözölte a meghívott vendégeket és újságírókat, majd rövid beszédet tartott a Harley-Davidson Dark Custom termékcsaládról és a hozzá szervesen kapcsolódó ruházati vonalról, a Black Label
kollekcióról. A Black Label-ben megtalálhatóak a slim-fit divatos férfi ingek, farmer nadrágok, kapucnis pulóverek, a hölgyek számára ingek, topok, szoknyák, mind minimalista stílusban. Az esemény fénypontjaként lekerült a lepel a Harley-Davidson Street 750 modellről. Rapkay Zoltán részletesen beszélt a modellről, illetve a Dark Custom családról. Véleménye szerint a Street 750 egy „rövid, kicsapatós motornak tökéletes”,
tesztelése során egy agilis
és barátságos járműnek ismerte meg, amely megdöbbentően jól megy és könnyű manőverezni vele. Ezek az új vasak kifejezetten a városi környezethez készültek, így fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig mindenkivel tudatja, hogy eredeti Harley-Davidsonnal van dolguk.

A Dark Custom motorok nem akárkinek készülnek, hiszen nem mindenki tud értékelni egy olyan gépet, ami le van csupaszítva a nyers lényegére. A letisztult, sötétebb tónusú modellekhez széles individuális stílusjegyeket hordozó Custom kollekció érhető el, amelyekkel mindenki a maga képére formálhatja a járgányát. A Street 750 kifejezetten egy jó alap a motorépítéshez. „Ez lesz az a motor, amelyből két egyformát nem látsz majd az utcán.”- tette hozzá Zoltán. A motorépítésről szóló videó után Dobai Attila vette át a szót, kiemelte, hogy a Harley-Davidson végre visszanyúlt az időben és megalkotta a Street modellt, amellyel a fiataloknak akar kedvezni. Szerinte is tökéletes jármű a városi közlekedésre, „könnyen lehet vele cikázni az autók között”.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes