Új Forza 125

A minden részletében megújult Forza 125-öt agresszív, sportos attitűd különbözteti meg a többi piaci szereplőtől, méghozzá modern, dinamikus formavilággal fűszerezve. Ergonomikus ülése a pilóta és az utasa számára egyaránt kényelmes, az állítható szélvédő magasság pedig garantálja, hogy országúton és városban is mindig optimális legyen az időjárás védelem.

Az ülés alatt bőséges hely várja a csomagokat (a 48 liter űrtartalmú poggyásztérben két zárt bukósisak is elfér), a kesztyűtartóban hasznos, 12 voltos csatlakozót találunk, és
fénydiódás (LED-es) lámpatesteket alkalmaztak a mérnökök, melyek még magasabb szintre emelik a minőségérzetet.

A 125 köbcentis, négyszelepes, folyadékhűtésű motor szívóoldali és kipufogórendszerét úgy hangolták, hogy a középső és felső fordulatszám tartományban a lehető legnagyobb teljesítmény jelentkezzen. Ennek eredményeként a Forza elképesztően rugalmas, 90 km/órától erőteljesebben gyorsít, mint a kategória bármely szereplője. Emellett álló helyzetből is puskagolyóként lő ki, s végsebessége is kifejezetten magas. A számos súrlódáscsökkentő mechanikai megoldásának hála a nyolcadliteres hajtómű üzemanyag-fogyasztása mindössze 2,3 l/100 km (WMTC szabvány szerint).

Annak érdekében, hogy a Forza 125 játszi könnyedséggel tudhassa maga mögött a városi forgalmat és autópályán is stabil maradjon, gondosan megszerkesztett tengelytávú és kormánygeometriájú acélvázához 33 milliméteres csúszószár átmérőjű teleszkópok és kétoldali hátsó rugóstagok csatlakoznak. A kiváló úttartás és a magabiztos irányíthatóság érdekében előre 15, hátra 14 colos kereket szereltek, a lassításért pedig blokkolásgátlóval kiegészíthető, nagyméretű féktárcsák felelnek. A típushoz kínált Eredeti Honda Kiegészítőkkel minden tulajdonos saját életstílusához igazíthatja a Forza 125-öt, a választékban többek között fűthető markolat és színére fújt, 35 literes túradoboz is szerepel.

A Forza 125 vásárlói öt fényezés közül választhatnak: Matt Cynos Grey Metallic (matt szürke), Matt Pearl Cool White with Black (gyöngyház-fehér fekete betéttel), Moondust Silver Metallic with Matt Cynos Grey Metallic (ezüstmetál matt szürke betéttel), Matt Pearl Cool White with Matt Pearl Pacific Blue (matt fehér matt kék betéttel), Pearl Nightstar Black with Castagna Brown (gyöngyházfekete barna betéttel).

Szöveg és kép: Honda Hungary

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes