Triumph újdonságok

A Tiger 800 motorkerékpár két változatban kapható továbbra is, a 800 XR jobban összpontosít az országútra, míg a 800 XC az off-road vezetési stílust kedvelőknek kíván alternatívát nyújtani. Mindkét modell jellemzője, hogy jó minőségű alkatrészeket használtak fel a gyártás során.


A négy különböző modellt adó sorozatnál még több lehetőség közül lehet választani. Minden kivitelnél megtalálható a kipörgésgátló, valamint a kikapcsolható ABS.

A három hengeres motorok, a korábbi Tiger 800 modelleknél 17% -kal alacsonyabb üzemanyag fogyasztást produkálnak. A jobb ergonómia és a 20 mm-es magasság állítás az ülésnél, nagyobb kényelmet biztosít vezetés közben. Az elektromos gázkarnak köszönhetően simább a teljesítmény leadás. Optimalizálták a széria WP felfüggesztés beállításait minden XC modellnél, ezáltal könnyebb a terephez igazítani a rugózó elemeket. Az XRX és XCX még több
újdonságot vonultat fel, ami nem megszokott ebben a szegmensben.

2F2G6889_GRD

Három vezetési módnak megfelelő teljesítmény variáció alatt, még verziónként négy beállítás közül lehet választani. Ehhez párosul a sebességtartó automatika (tempomat), ami újdonság ebben a kategóriában.
Rocket X – Limited Edition
Bevezetése óta alkalmazott folyamatos finomításokkal a Rocket III már rég elérte ikonikus státuszát.

Ha már az alap modell a legnagyobb, leghevesebb és legagresszívebb motorkerékpár a világon, akkor a Limited Edition Rocket X a lehető legjobb vezetési élményt nyújtja abszolút egyediségével. Az 500 példányban gyártott, számozott oldallappal és alumínium névtáblával ellátott motor, a tíz éves jubileum alkalmából jelent meg. A nemes, fényes egyedi festést csíkozás díszíti. Az egyéni megjelenést továbbfokozzák a fekete alkatrészek, mint a kipufogó, a kormány és a tükrök.

A fekete kerekeket ezüst kézi festés emeli ki. A 2294 köbcentis három hengeres motor, hosszában helyezkedik el továbbra is a vázban, és a Rocket X 221 Nm-es hatalmas nyomatékát, mindössze 2750-es percenkénti fordulatszámnál adja le. Ezáltal mindegyik sebességfokozatban, bármilyen sebességről kivételes gyorsulást képes elérni a gázkar elfordítására.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes