Itt van … a „MINI”

Egy szuper kompakt méretű táskával jelentkezik a kiegészítőiről híres olasz gyártó. A gyorsan felhelyezhető és levehető tanktáska elsősorban a csupasz, illetve sport motorokra készült, de bármilyen motoron használható. A rögzítések oldása csak néhány másodpercet vesz igénybe, és ugyanennyi felszerelni is az új tanktáskát.

A 3 literes térfogat kisebb tárgyak befogadására alkalmas csak, viszont az úti cél elérésével, a praktikus pántnak köszönhetően máris vállra akasztható és táskaként használható. Elférnek benne az iratok, a motor zárásához használt lánc vagy az esőruha, ha égi áldást ígértek az időjósok. A MINI-t nem hosszú távú kalandozásokhoz ajánlják, a városi közlekedés során azonban bármilyen motoron jó szolgálatot tehet, és nem kell nagy táskával szaladgálni, ha leparkoljuk a járművet. A táska anyaga Guzy Nylon 600D, PU betétekkel, fényvisszaverőkkel, felhúzható esővédővel, amin a jobb láthatóság érdekében fluoreszkáló csíkok vannak. A hordozáshoz fogantyú és vállpánt szerepel a kínálatban. Tanklock Rapid rendszer szükséges a rögzítéshez, ami egy tanksapka lefogató csavarjaihoz illeszkedő adapterből áll. Ez külön tételként vásárolható meg a GIVI kereskedőknél. Méretek: (HxMxSz) 210 x 150 x 210 mm.

Szöveg: Buny

Kép: GIVI

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes