Triumph Street Triple Cup a Louis támogatásával

A Triumph Street Triple Kupát 2015-ben Európa legnagyobb motorkerékpár kiegészítőket és ruházatot forgalmazó cége a Louis támogatja. A Challange már évek óta az LSL támogatását élvezi, mostantól még egy erős partner lép be a szponzorációba, hogy tovább népszerűsítse a verseny sorozatot.

Triumph Street Triple Kupa A Triumph Street Triple Cup 2008-ban rajtolt, és mára Németország legnagyobb hobby versenyévé vált. Az új Triumph Street Triple Rx sportosabb különkiadásában kapható 2015-ben, mint a legendás Street Triple R.

Alapfelszereltsége finom részletekkel egészült ki, mint például a váltó automatika, hátsó segédváz és farok idom, és a különleges matt alumínium-ezüst fényezés. A Street Triple Rx csomag 2015-ben az alábbiakat foglalja magában: teljesen új motorkerékpár, nevezési díj minden versenyre, X-Lite 802 R sisak, Castrol kenőanyag csomag, LSL kiegészítő csomag, Bódis kipufogó rendszer, és mindezt 9990 Euróért kaphatják meg az érdeklődők.
Triumph Challenge
2014-ben 40 induló küzdött a nyolc futamból álló Triumph Challenge sorozatban. A szabályokat szándékosan nagyon liberális mederben tartották, hogy minden
sport Triumph motorkerékpárral indulni lehessen. Minden regisztrált versenyző 2015-ben 15% kedvezményt kap a Triumph Daytona 675 R árából. A nevezési díj Bridgestone értékelésre jelentkezéssel 1990 Euró, ilyen feliratkozás nélkül, az öt hétvége tíz versenyéért 2390 Eurót kell fizetni.
Minden résztvevő rendelkezésére állnak a futómű, gumi és verseny tapasztalatokkal rendelkező segítők, akikhez szabadon fordulhatnak a versenyzők kérdéseikkel.

Itt már 32 hely foglalt a 42 fős mezőnyből, aki kedvet érez a verseny sorozatban való részvételhez, igyekezzen a nevezéssel! A verseny helyszínek és dátumok a 2015 T-Cup és a Challenge sorozatra így alakulnak a következő szezonra:
Május 16-17. Lausitzring Németország
Június 06-07. Hockenheimring (GP pálya) Németország
Június 27-28. Brno Csehország
Július 18-19. Oschersleben Németország
Szeptember 12-13. Most Csehország
További információval a speciális T-Cup-oldal szolgál a www.triumph-cup.de
címen.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes