Aprilia Tuono V4 1100

A Tuono V4 1100 a legújabb modellje tovább viszi a 202 óta tartó siker történetet, amit a sportos, idom nélküli motorkerékpárok terén elért az Aprilia. Mindenkor a suberbike testvértől átvett futómű és nagy teljesítményű motor. Ezzel akár pályán is megállja helyét a csupasz motor, de az országúton is kiválóan helyt áll, magas kormányával könnyedén irányítható volt a kezdetektől.

A Tuono történelem 175 lóerős teljesítménnyel és 120 Nm forgatónyomatékot szolgáltató 1100-as blokkal folytatódik. A futómű beállításon is változtattak, hogy agilis legyen minden körülmények között.

Az új megjelenés, az okos telefon csatlakozási lehetőség révén a mai kor igényeire született válaszok. A két jól felszerelt változat (Factory és RR ) azonos alapokkal készül, de más vevő kört céloz meg. Tuono V4 1100 RR képviseli a kivételes izgalmakat, amit a kritikusok is elismertek. Ez a leghatékonyabb és leggyorsabb meztelen motorkerékpár a szegmensben. Ez a modell most exkluzív alapfelszereltséggel készül az utca motorosának. A Tuono V4 1100 Factory, szentelt az igényes közönségnek készül, és olyan alkatrészek találhatók rajta, mint a legújabb Aprilia RSV4 RF superbike motorjukon. Mindkét modell nagyobb védelmet nyújtó fej idomot kapott, ebben helyezték el a 1,5 kilogrammal könnyebb lámpa egységet.

A kisebb tömegű lámpa nappali LED fényforrással és a megszokott hármas osztással készül. A nyereg is új, a kényelem érdekében, a felhasznált töltő anyag az idő múlásával nem veszít semmit rugalmasságából, tartja a formáját, puhaságát. A Tuono V4 1100 Factory az RSV4-től örökölt idomaival a sport motor fivérre hasonlít legjobban, de a 15 mm-rel alacsonyabb üléshelyzetnek és a keskenyebb kormánynak köszönhetően, határozottan kényelmesebb utazást tesz lehetővé.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes