Piaggio Beverly 350 Sport Touring

Az idei szezonra tovább finomították a Beverly 350 Sport Touring modellt. A kifinomult megjelenés érdekében a legkorszerűbb technológiával készítették az elegáns titán szürke fényezést. Ezzel színnel találkozhatunk a hátsó részen, a kipufogócső borításon, a lábtartón és az első villa borításon. Minden színváltozat elegáns, de egyben egy kis agresszivitást is sugall, legyen akár fekete-ezüst piros üléssel, vagy fehér-matt fekete, fekete üléssel.


A Sport Touring változatra mindig is jellemző volt az egyedi ülés, amelynek töltő hab anyaga teljesen új, hogy az utazás ergonómiája még kellemesebb legyen.

A kivitelezés minőségét mutatja az ülés varrásához használt cérna színe, amely a fekete és a piros huzaton is szürke-piros kombinációval készül. A felszereltség
részét képezi az ülés alatt található nagy méretű kivilágított tároló, a hátsó kapaszkodóval egybe épített csomagtartó, a térdnél található tároló rekesz, illetve a megszokott becsukható táska tartó horog. A biztonsági felszereltség részét képezi az ABS és a kipörgésgátló (ASR) rendszer.

A Beverly egyhengeres, 350-es, 4 ütemű, 4 szelepes, elektronikus befecskendezéses, vízhűtéses motorja a legkorszerűbb Piaggio technológiát képviseli. A motort úgy tervezték, hogy teljesítménye elérkje a 400 köbcentis konkurencia teljesítményét, de a kompakt méreteivel és kisebb tömegével, a 300 köbcentis szegmensben is verseny képes legyen. Első alkalommal alkalmaznak robogón többtárcsás olajfürdős tengelykapcsolót az automata váltóhoz, amely jobb teljesítményt biztosít, és finomabb váltási reakció mellett rugalmas és sportos vezetést tesz lehetővé.  A teljesítményéhez képest kiváló üzemanyag fogyasztási értékeket produkál a 33,3 lóerős, 32,3 Nm-es maximális nyomatékot szolgáltató erőforrás.

A gyári tesztek alapján 3,3 l/100 km értéket mértek ( WMTC szerint). Ez alapján méltán pályázhat a Beverly Sport Touring akár két kategória élére. A dupla bölcső acélvázon megerősített préselt acél karosszéria van, elől hagyományos villa 35 mm átmérővel, míg hátul két spirálrugós lengéscsillapító gondoskodik a komfortos utazásról négy fokozatban állítható rugó előfeszítéssel. A Beverly Sport Touring kiváló úttartással rendelkezik a nagy méretű alumínium felniknek köszönhetően (16-os első és 14-es hátsó), amelyeken a gumiabroncsok 110/70 és 150/70 méretben feszülnek.

Magára valamit adó gyártó már a modellhez tartozó kiegészítőkkel együtt mutatja be újdonságait. A Beverly Sport Touring esetében ez a jármű színével egyező hátsó dobozt jelent a nyereg színéhez illeszkedő háttámlával, illetve a robogós életérzést jól tükröző bukósisak kollekció darabjai közül választhatnak a leendő tulajdonosok.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes