Élvezze a hűvös szelet!

A harmadik változata jelent meg a sport-túra ventilációs technológiával készülő Clover kabátnak, amelyhez különleges kialakítású nadrágot is lehet már kapni. Az új airjet-3 „öltöny” az egyik legjobb megoldás a motorosok számára, és a kínálatban vadonatúj grafit szürke + fluo sárga árnyalatú kivitel is helyet kapott.

Egy kis magyarázat a szellőző és a hiper ventilációs kabátok különbözőségére: A Clover nyári ruhái a második kategóriába tartoznak. A fő különbség, hogy a szellőzők helyett, maga a szövet, amely lehetővé teszi a levegő áthaladását. Az airjet kabát és nadrág széles szellőző panelekkel rendelkezik, nagy szakítószilárdságú hálóból, amely több mint 50% -át teszi ki a kabát első részének. További háló berakások vannak az ujjakon és a háton, hogy az átáramló levegő távozni tudjon. A nadrágon a comb és a láb hátsó részén
szintén ilyen betétek vannak. A háló használata nem csökkenti a ruhák megbízhatóságát, mert a Clover nem szereti a kompromisszumokat a biztonság terén. Mindkét ruha darab Duratek-4 külső szövetből, vízlepergető kezeléssel készül, így kiváló kényelmet és védelmet biztosít. A belső oldalán „climacontrol”
bélés biztosítja a komfortot. A kabát és nadrág hátul rögzíthető egymáshoz.
A airjet-3 dzsekiben állítható és kivehető CE protektorok vannak a váll és a könyök résznél, hogy a motorozás kényelmesebb legyen.

Az alkaron és a kabát alján lévő pántok lehetővé teszik a „testreszabást”. A mandzsetta és gallér részen tépőzárral állíthatjuk be a kívánt zárást. A láthatóság növelésére a dzseki laminált fényvisszaverő betétekkel rendelkezik. A nappali észlelhetőség érdekében a „fluo sárga és grafit szürke” kombinációt kínálják. Az airjet 3 kabátot azonos szín összeállításban női változatban is lehet kapni. Az airjet-3 nadrágnál nagy figyelmet szenteltek a térd területének, a harmonika szakaszon a betétek rugalmas szövetből készülnek és kivehető CE protektorok gondoskodnak a védelemről. A csípő részen is kivehetőek a betétek. A derék részen tépőzárral testre szabható a bőség, cipzárral lehet a boka részen könnyebbé tenni a levételt. A ruházatról bővebb információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöverg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes